Prijava

gde gledate vi to,dajte linkove

Ja sam gledao,neku epizodu o macijim i kerecim govnima. Tužno, u sad se kajem sto sam gledao.

одгледао сам ово са студентима и дилерима, добро ови момци глуме али од сценарија ми се сере јер читам исте ствари сваки дан у њиховим статусима, само фали ћале који бије сина опасачем из јна

Ovo kao Nadrealisti nešto. POgledao sam malo ovo sa studentima, ok glume da
Nego ovaj format kao informativna emisija je nekako provaljen još od Vesti iz nesvesti, ne znam

haah ovo je smesno, nadrealisti za njih su mnogo veci jebachi i na pet puta bolji nacin su slali poruku
ovo je go kurac haha

https://www.youtube.com/watch?v=kSsxXTFXQZ8
jebo ti mater svoooju, odma sam pustio random snimak nadrealista

Наиме, од октобра ће почети емитовање нове хумористично-сатиричне емисије "Дневњак", коју ће за младе припремати, управо, млади. За сценарио, кастинг и глуму биће задужени уредници сајта "Тарзанија"

Nijesam morao da čitam dalje od ovoga da bih proglasio projekat za transfer... Mislim brt Tarzani su najgora studentska govna, humor na nivou college humora u formatu Crackeda.

Realno samo se studentarija odrasla ispod staklenog zvona loži na njihova sranja jer nemaju pojma šta je ljuto i onda to njihovo tripovanje shvataju kao ljuto.

a jbt kako izrantovah ali u pravu sam sig.

EDIT: Aooo brt moj, sad viđeh ovo što je panć okačio jebem ti život... Vi Srbijanci stvarno nijeste za ove high level skečeve. Tj. 99,99% vas nije za to.

EDIT2: I nadrealisti su mi realno bezze osim par stvari. Nije taj Monti Pajton format dobar za naš humor. Buksovci npr. umiju to dobro da odrade ali ovi "dnevnjaci" sve to previše usiljeno rade jebeno.

https://www.youtube.com/watch?v=d1uK40J7GuI

Npr. da sam ovo gledao u periodu kad sam mislio da je Isus stvarno rođen u CG, ovo bi mi djelovalo ka skroz legit intervju.

EDIT3: Ili ovo jebeno:

https://www.youtube.com/watch?v=vKbUs5MP_HQ

Koji očaj, hahha, kako je pokušao da iznese neizvesnost i uzbuđenost pa zarikao kao ozveren. Uh, strah

Bravo za tbok pazl, sije i pajtonovce RE AL NO

tarzani su barem bili kreativni fino i sve,citao sam neke tektsove odlicno napisanie,ali ovo jbt sta je ovo pustio sam onaj klip gde ih picka ona pita za grad izlazak i to oni a oni kao sabani preiskarikirani kao ajde upadaj i ti kamerman pa gde ces stani,pridruzi nam se i ti!sta je to jbt
ne kazem da trebaju biti u toj meri ljutoljubazni kao ja i ili clanad,pancera npr ali daj jbt napravite netransfer neki barem sta je ovo kakoav je ovo sta je ovo jbt

dalje necu ti da gledam haha ono je tako preloshe

Pogledala sam sve nekako, iako je prvobitni utisak bio loš, a i celokupni isto. Donekle su mi se dopali skečevi ministar Gazivoda i dileri na pijaci. Međutim, i njih je pokvario glavni problem programa, to što sve moraju da odvedu u neki ekstrem, verovatno da bi baš svaki moron pred ekranom skapirao forice. Gubi se suptilnost i izaziva transfer blama.
Sadržajno nisu kvalitetni, imaju samo glavnu ideju koju ne razrade ni milimetar, nego furaju jednu istu misao kroz ceo skeč.

Dnevnjak je sranje neviđeno, poserem im govno veličine omanjeg nosoroga u usta, jebo ih ko im dade kameru.

Natasha Mrdja je prelepa devojka xd a oni su budale :P