Дневњак

1. Budale a po epizodi dobijaju 247000 dinara, pa ti onda racunaj.

EDIT: Ne pojedinacno, nego kao ekipa.

2. Mislim da to nije istina Chule37.

3. Mislim da mi je Mlađa iz Državnog posla ujak.

4. - 3000 - ne daju prevoz

5. Zbog poreza nekog verovatno, nisam siguran da je bas 247 al znam da je vise od 240 a manje od 250, to je velika lova s' obzirom da je Kesic po epizodi dobijao 64000 i to delio sa ovima iz Njuz.net

Oni su dobili dobar ugovor jer su ovi mislili da ce to da prodje dobro kao i Drzavni posao, al' verovatno su se zajebali. Opet pogledaj kolika je njihova ekipa pa ces videti da to i nisu neke pare, al' opet su dobre jer pojedini glumci u pozoristima dobijaju 3000 po predstavi.

6. Shto je bilo maco XD

7. Наташа је лепа девојка и има лепу гујсцу. Дао бих јој да ми се посере на пичкодера.

8. њуз је добио 80к+ евра од норвешке амбасаде, врв су и то поделили да кесићем пошто су платили рекет коме треба да их не дирају док пишу свашта што се сме и што се не сме

9. koji je razred nataša mrđa?

10. AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

11. Rasni priznaj da si ga bacio sad

12. Loš im je format. Bolje da su pravili ozbiljnu kritiku i provukli nekoliko duhovitih opaski, nego ovo preseravanje.

13. Jaooo brate sad sam se sjetio najtransfer skeča dnevnjačkog... Brate moj, kao neka dva lika u emisiji i ovaj jedan govori "kafaniiiica" a ovaj drugi kao ljuti se znaš "kako to kafanica nemoj da ti jebem mater kaže se kafaaaana!"

Brate, zajebali su vukajlijaše koji u jebenoj 2016. i dalje prosipaju fore o ipčetu i jagnjetini...

14. Dnevnjak vs Andrija i Andjelka

15. Multi ne vidi se fotka.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.