Дневњак

1. svakome ko želi da se bavi javnim televizijskim nastupima preporučujem da analitički pogleda emisiju u kojoj onaj barović šešelja pokušava da polije čašom vode, a šešelj odgovara: 'mene ne možete isprovocirati da pred kamerama napravim ikakav eksces'

al zato ti kore od banane slede posle ako si zaslužio

2. buksovci prosečna emisija -

EE gdje si, ja iša tamo na pijac da kupim malo riiibaa

Riba iša da kupiš veliš?

Jes

I dobro što kažu na pijac tamo ovi prodavci

Kažu riba vala dobra danas a gdje neće bit sad kad su ove zime ovako...

A jes

3. dobro, smaraju ti introi, MILO ĐUKANOVIĆ A ĐU ĐU A ŠJ A ŠĆ, al intervjui su dobri generalno, sa jedno petnaestak njih koji ozbiljno jebu kevu

4. oni imaju nesto u glavi i imaju sta da kazu, a ovi daju djaniju papir i olovku da pise sastav na temu letnji raspust i blenu ko telad sa pauzama izmedju "skeceva" od po nekoliko minuta, ne moze da se uporedjuje ni u ludilu

https://www.youtube.com/watch?v=yDExIjdG3VI

LIKE AND SUBSCRIBE TNX

5. U pravu si Radjarde, umeju i oni da pokažu tu crnogorsku crtu sujetnu, kao ovaj šatro crnogorac iz dnevnjaka, gde popizde ako ih neko trigeruje, slažem se
    Zato su sa takvih likova kao što je Žigon, prešli na neke debile sa kojima ne mogu nešto ozbiljno da diskutuju, nego samo da ih podjebavaju, ima tu istine

Al opet su bogovi humora za dnevnjak, u poslednje vreme istina malo više smaraju sa politikom i to, matori su već, al ima tih dobrih intervjua gde dominiraju baš

6. ma dobro rađ i ostali, naravno da malo preuveličavam ipak u svome maniru, buks of knjige je svemirski brod za dnevnjak, da ovo nesrećno kočenje više ni ne spominjemo.

nego ja nekako sam sve više u životu u fazonu da mi je pun kurac tog "humora" shale satire i svih tih sranja

7. kuku lele ostare gvozzdene

8. tzv. novosacki mladi akademizam je davno pao vrlo nisko. neko je pomenuo kite i jaja prod. ekipu koje je još žesci transfer od ovoga, mada na njih se pubertetlije lože jedino. igrom slučaja znam ortaka od ovog damira, lik na work and travelu valjda slikao se sa kevinom spejsijem, izašao u nekim novinama, čujem od drugih ortaka da je uzeo ove godine monopol na grad u kom je radio, kaže nece sa srbima drugima da ide da mu smetaju lololo. 23 godine u dupetu i prežestok baronizam starog novosađanina.

9. gvozd, sad si mi pomogao oko jednog pitanja o kom sam razmišljao

znači, ideš iz godine u godinu i tripuješ da 'unapređuješ humor' i onda prvo gledaš peru ložača, pa genijalce, pa kursadžije, pa ivana ivanovića, pa državni poso, pa dnevnjak, pa buksovce i onda obrneš krug i vratiš se na peru ložača i radašina i apiš me za muda fazone i do jaja ti je i shvatiš kolko je humor relativan pojam

e izgleda ako nastaviš da obrćeš krug, onda dođeš u ovo stanje

nego ja nekako sam sve više u životu u fazonu da mi je pun kurac tog "humora" shale satire i svih tih sranja

10. nocna mora > tln > buksovci >> drzavni posao >>>>> njuz net i dnevnjak

od tih satiricnih osmisljenih (osim nocne more lol) programa, al stoji ovo sto radjard kaze

11. da, jebote, noćna mora ide na top lagano

12. nocna mora to objedinjuje sve, zato nikad ne jenjava odusevljenje nocnom morom haha

13. Nazalost zakacio sam ovo sinoc na TV-u. Sranje je, ali uspece sigurno, pa uspevaju i Farma i jos gora govna. A inace meni je i Nocna Mora bila smor i sve emisije tog tipa jos od soder liste. Poludobra fora na svakih deset minuta i to je to.
    A zanima me ko finansira Tarzaniju veoma.

14. Oce li to saopstenje tarzanije?

15. Soroš, ne znam jesi li čuo za njega, on sve finansira lolo

Hoće li umreti više taj Soroš, zna li ko? Ceo život slušam o nekom Sorošu i njegovom finansiranju. On i kraljica po 100 godina lagano

EDIT: nema šanse da uspe, pa ko je lud da dođe da gostuje ovde posle ovoga

16. ne "finansira" niko tarzaniju jbt ne tripujte se, nisu ni ovi što su imali reklame plaćali redovno a ne Soroš

17. znači, ideš iz godine u godinu i tripuješ da 'unapređuješ humor' i onda prvo gledaš peru ložača, pa genijalce, pa kursadžije, pa ivana ivanovića, pa državni poso, pa dnevnjak, pa buksovce i onda obrneš krug i vratiš se na peru ložača i radašina i apiš me za muda fazone i do jaja ti je i shvatiš kolko je humor relativan pojam

I sta sad, treba ceo zivot biti ozbiljan kao Platon da bi bio izbegao da upadnes u taj zacarani krug, pa sve je to normalno, znanje i humor i treba da budu progresivni, zamisli da ostanes ceo zivot da gledas peru lozaca i umires iznova i iznova na iste fore

18. Da be, Soroš je bunar para bez dna koji finansira sve što ti ide na kurac.

19. Zajebavam se gvozdene haha, kakav Soroš

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.