Дневњак

1. Plus ovakav koncep je osuđen na propast. Ne mozes imati emisiju gde ce deset ljudi biti voditelji tj svako mora imati svojih 5 minuta slave.

Zato je i usiljeno bilo.

2. Čmarevi ih još bole toliko da nisu nista napisali na na stranicama dnevnjaka, ni kočenja.
    A tek ko pičke nisu smeli emisiju da objave čitavu.

3. Митке
    Чека се псето да напише "ој ловачке овде". хД

Života mi sam pijančio sa Đanijem, nego nije mi palo do sad na pamet da pomenem. Xd

4. Svaka čast brate :D

5. E to Rasni. Tolko su mi se popeli na kurac da sam prelistao sve fb stranice. Obrisali ona saopstenja, plus brisu negativne komentare, barem vecinu.

Mada to im je jedina pametna stvar, da krenu da se pravdaju zakopali bi se jos vise.

6. još se nismo dotakli imena emisije "kočenje" koje kočenje, heh
    mislio sam da je to ngsle za nešto što je u stvari smiješno, a čuj mene, pa oni su bili ironični pobogu, da, da

7. ma šta god da se desi, ušli su u istoriju.

8. Tilmo osecam da si bas jako igrao i da si bas mnogo para izgubio na tom otvaranju kazina :/

Sta su mu platili kurac su mu platili dobije da jede i pije i to je to, kao na onim grandovim novim godinama, dodje 100 ljudi jebeno, zamisli da ce svima milioni kamioni da se daju da ucestvuju tamo jeste, to je njima promocija (dobro ovde je djani dosao da promovise njih), ali kapirate poentu.

A i kad je djani pred kraj emiije rekao slusajte momci super ste ekstra ste zajebanti i to, al ja polako sad idem spava mi se, pa vi nastavite bez mene tako nesto vidite koliko je sati

9. a po reakciji neta se vidi koliko je mnogima pun kurac njihove odvratne arogancije, ne bi ovakvo zapišavanje bilo da nije tako, baš se gušt video iz svih

10. pa pitali su ga "može li se živjeti od pjevanja danas u Srbiji" rekao je "slabo" ako je mislio da se pitanje odnosi direktno na njega, a ne manje afirmisane pjevanje, mada je i on mrka kapa, internet senzacija iz internet glupih pobuda, no nebitno. uzeo je ške siguran sam, koje pare nije ni bitno
    u stvari samo je internet senzacija kod dokonih internet ljudi, OK je "frontmen" da mu se ljepi stojanka evriča na čelo

11. Vudu popaj, dobar kandidat za gosta

12. Prljavi Inspektor Blaža

13. djani je sigurno medju placenijima na estradi, ne verujem da ima vise od 5-6 njih koji uzimaju vece pare od njega

14. Bora Čorba prepijan i neokupan

15. sad mi je sranje kad gledam parove ne dozivljavam vise nikakve transfere posle ovih krezubih kozojebaca

16. Dragi Domic ili Dinca XD

17. Nisam ti skapirao post merline ič. Xd

Elem, banke nije uzeo. Inače se ti pevači utrkuju ko ce biti u tim emisijama, besplatna promocija, to im je vrlo bitno.

A što se tiče para, Đani mlati oooogromne pare, ali ogromne, jebe mu se da uzima dzeparac jebenim studentima.

18. šta, hoćeš još da izvališ da đani ima profil na vukajliji i surfuje je svakog dana? ajde tilmo, ne budi naivan života ti

19. Opet te ne razumem nista. Xd

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.