Дневњак

1. Daj pezose još đe ima ovakvih sličica da napravim Gnjatine glavice od njih

2. au sad na pink.rs citam, koji su to pompezni i prepotentni naslovi bili...najzanimljiviji momci u regionu, emisija koja ce da pomeri granice, sou uz koji cete plakati od smeha itd...

3. Hahahaha na sta lice majku ti jebem

4. Sto bi reko bard: ne moze on ako ne lici...

5. ... da ima velike pare

6. hahah odlican, napravi i crnogorca

7. Ej Barda za gosta, to bi pičvajz bio. Da onoga što kritikuje Gerda Milera malo poduči o fudbalu da se ne prosipa tamo.

8. Bilo bi dobro npr da Kaizen napravi BBcode da recimo kad ukucaš :mora_da_se_salis: iskoči ova glavica - http://i.imgur.com/wZTnOZ3.png

(samo što bih je još malko smanjio.

znači ono kao na twitchu da ide.

9. Ej Barda za gosta, to bi pičvajz bio. Da onoga što kritikuje Gerda Milera malo poduči o fudbalu da se ne prosipa tamo.

To bih i ja voio brate, ali ono... da krenu onako da se ponašaju sa Bardom pa sjeo bih majke mi na avion da stignem u program uživo da im polomim kosti.

10. Podsetimo, Miloš i Đorđije naći će se u ulozi domaćina nove emisije ''Kočenje'', dok će Damir Jovanović i Miki biti zaduženi da ih svojim komentarima izazovu, nakon čega sledi žestoki obračun - šamaranje i polivanje vodom.

toliko su spontani da su cak i najavili da ce se spontano samarati i polivati vodom

11. Uleteo bi im andjus na pola da im kaze da su klosari hahaha

12. Eee hvala na materijalu Pez brt. Al imaš neđe đe im nijesu ovako glave prekinute? Mislim moga da "docrtam" ali ljepše ako već imam servirano

13. ajd napravi gif glavice da se vrte 45 stepeni ulevo i udesno, nekako je ljepo da bude retardirani gif

14. kako mislis prekinute glave?