Дневњак

1. онда бих морао и ја да припремим неко излагање

Džaba brt, čim vide da si kapi kreativniji od njih odma će onaj šanker da donese kikiriki gostu da uzmu da se smiju tome

2. ma propašće i sledeća emisija i onda će da isceniraju avionsku nesreću i pobegnu u Honduras

3. Ma ugasili ih sto posto svijet je surovo mesto samo se profit glijeda

4. O zbogom surovi svijete, što nemaš razumijevanja za komendiju.

5. Mozda da cico odsece uvo?

6. бар су отишли у стилу

7. A mozda i idu ispred svog vremena hahaha

8. jutros krenem do grada nesto da zavrsim, i sad svratim do prodavnice, tamo vidim brata od mog brata od strica samo mu je to brat sa kevine strane (znaci nije i moj), lik mladji godinu dana od nas znamo se relativno preko ovog, puniji je bio uvek, ali krakat brate ruke mu do poda, stopala ogromna, sake preogromne, nije visok, rosav u licu endomorf..i sad 20do7 ujutru i on kupio napolitanke, tutku keks, islere, i dva litra koka kole i seo brate napolju i jede :D i uzeo prekrstio dva kaziprsta na rukama napravio krst kao i upire u mene

ово треба неко да им исприча у преносу да им ништа не буде јасно јер прича нема поенте и да настане непријатна тишина као кад крену са неким скечом па одустану на пола друге реченице јер сконтају да је блам и не заврше шта су почели, као оно са нокијом

9. uvek me odusevi reakcija crnogorca kad im marko kaze da se blamiraju, poskocio je malo iz stolice, znaci nije mu dobro kao heeh to i ja kazem jooooooOOOOOOJJJ BRE DAJ PUSKU

10. а могли су да пробају да продају причу да су намерно направили такву емисију, али би знали они сами. седели би, месецима после тога, правили сценарио, а не би могли да се погледају у очи. онда би то пукло брзо као и неки брак који чува такву мрачну тајну и остало би им нешто у души да их жига.

11. е али највише ме нервирало кад ђани одвали да пева а овај црногорац баца неке гестикулације као ова у фазону јој де ме нађе дајте панцир погађа ме у срце сваки пут

12. а могли су да пробају да продају причу да су намерно направили такву емисију, али би знали они сами. седели би, месецима после тога, правили сценарио, а не би могли да се погледају у очи. онда би то пукло брзо као и неки брак који чува такву мрачну тајну и остало би им нешто у души да их жига.

Eric Andre show je na tu foru... Nenormalan transfer doživljavaš ali to je poenta šoua i zato ga i gledaš, ali se naravno ne reklamira kao emisija đe će da se bacaju prebrutalne fore od kojih ćeš morati da spavaš sa jastukom podignutim jer će ti se podići dijafragma od smijeha.

https://www.youtube.com/watch?v=VFFsOWFoJzQ

13. šta, jel neće da nastave sa šouom?

14. Neverovatno podseca na ovaj show samo sto je ovo donekle smesno i glume crnci mahom

15. ja se baš nameračio da gledam sledeću da vidim šta će da urade. jbg.

16. Neverovatno podseca na ovaj show samo sto je ovo donekle smesno i glume crnci mahom

I što se Erik i onaj mu ortak crnja debeli sa cvidžama ne prave da su alfa mužjaci nego se otvoreno predstavljaju kao autisti bez kapi blama.

17. Kapirate da ako odrade sledeću emisiju da će biti vrh.

Gore od ovoga ne može, svi su spustili kriterijume i očekuju blamažu..kad ono, dobra emisija, nije ovo loše.

#Takoćeibiti.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.