Дневњак

1. To sam skontao nego pravo ime i prezime.

Možda Danijel Milenković-Štrajeberg?

2. Naš'o sam na fb. Lik vas preduhitrio, oženio albanku još kad, ima i malu albančicu xd.

3. uz jutarnju kafu bio sam dovoljno dokon da izradim grafik s brojem postova prema datumima. crveni marker obeležava prekid kad tema nije bila aktivna. open in new tab da se bolje vidi. ovaj nagli skok od poslednja tri dana zauzima 60 stranica teme lololo, a ovaj iznenadni mali skok od 11. aprila je nagađanje ko su tarzani koji glume u dnevnjaku
    http://i.imgur.com/HX8jlnr.png

4. Uh. Krenuo da ti napisem da nadjes neki hobi ali kad se setim tvog proslog hobija bas ne znam sta da ti savetujem.

5. matori studiram to sranje, ne pitaj

6. студираш ноктологију

7. Дечаци,
    гушење од смеха, али гушење!
    Поставка сцене, кафана,много разваљен Ђани, утисак кафане, ваша питања, дизање тензије баш кад треба, шанк, конобар, хајде да видимо прилог, сва три пута без прилога, Александар Пријовић, Леси се враћа кући........
    Пустите ове љубоморке, јебеш што сте на смрдљивој телевизији, поставка сцене, кад он вама каже да останете још, а он иде да спава, крај!

Au ovo sam isto prevideo, kraj emisije Djani se upucao do maksimale kaze odo ja, krece sirena kao bugari napadaju tj Zeljko daje signal da je sad stvarno dosta jer mnoge oci i usi su iskrvarile te noci, oni odlaze zaboravljaju da odjave emisiju, smusenost totalna, u tom trenutku sam osecao gadjenje pomesano sa zaljenjem.

Krompir daj neki grafik za ovo ako mozes ako smijes

8. antologijska scena srpske televizije kad debeli na kraju ostane da salutira sa rumunskom zastavom....scena po kojoj ce ostati upamcen zauvek, kao i ''ne brinite puska je zakocena'' ili ''da se ja pitam, ja bih ovuda proterao autobus''

9. scena po kojoj ce ostati upamcen zauvek

Blago onom ko dovijeka zivi, imao se rasta i roditi.

10. kad smo kod toga, Rasta samo što nije izbacio album

11. Mrzi li nekoga da gleda ima li ih u programskoj semi jos uvek?

12. ХАХАХАХАХАХА ФОКС НОН СТОП НОЋНИ ПРОГРАМ У 23 30 ЛОООООООООООООООООЛ

http://www.tvprogram.rs/rtv-pink-tv-program-ponedeljak.65.html

13. ЈЕБИ ГА МАРКАНЕ :(. ПЛАТИО ИМ МИТРОВИЋ ИЗГЛЕДА ЛИНИЈСКИ ДО ДЕБИЛАНЕ...

14. ПЛАТИО ИМ МИТРОВИЋ ИЗГЛЕДА ЛИНИЈСКИ ДО ДЕБИЛАНЕ...

Haha

15. Pogledao, pratim ovu temu iz off-a još od noći pre emitovanja, pročitao svih 69 strana do sad...
    Kad sam pogledao, bilo mi ok sasvim, klasičan ponoćni treš/krindž, realno ovakvu reakciju na prvu loptu su dobijali svi od šoder-liste, preko kursadžija i najtmera, do kočenja sa jedne strane i rijaliti pandemonijuma sa druge.
    Onda opet - posmatrano iz konteksta pretenzija tih ljudi - ispali su realno pavijani i sve im se te zloslutne noći odigralo po najgorem mogućem scenariju.
    I sada psihološki propadaju zbog toga, a taj bedak ne bih poželeo nikome.
    Od toga zna da se rikne.
    Ono brisanje hejterskih komentara na fejsu je čist znak smušenosti i slabosti.
    Familiji treba sveto G5 trojstvo - rame za plakanje, sklonište od muke i stisak ruke.
    Ako sam nešto naučio od Djanija i ekipe, to je da je odnos između umetnika i fanova zasnovan na ljubavi koja podseća na vrstu porodične ljubavi. A mi, kao kolektiv koji je izbimflao 50 plus strana foruma o njima, smo jebi ga u neku ruku fanovi celog šoua.
    Mogli su da ostave veći deo hejta neizbrisan i mogu još uvek da ga preokrenu u svoju korist, ako bi recimo drugom emisijom dali totalno izvrnutu dimenziju prvoj.
    Bat dec not gona hepn.

16. Mrdja se porodila

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.