Дневњак

1. Dobar dan poštovani gledaoci
    Ovo je emisija INTERVJU u produkciji BalkanInfo
    Ja sam tštešanović

2. http://siamagazin.com/wp-content/uploads/2016/03/erherh-min6.jpg hahah ovaj izgleda ko da ga boli kurac sto se zaglavio u verovatno unistio kukove preljuto...ni kurcu i jajima bas zgodno nije

3. Ol ti imaš čet na kom Rasni je?

4. pa paoclaolomvrrapu brate

5. Nelol klasican

6. pa paoclaolomvrrapu brate

Ko nam je taj "pu"?

7. Pdgomoro

Edit.. *odgovori

Haha jbg sa fona ssm

8. hahahha pdgomor==odgovori

9. Kakav nelol jbt pa 4 Putinke da imate ne moze ovde da vas povadi sad jbg

10. http://i.imgur.com/H8SIC9j.gif

Meni je ovde najsmesnije kad pomislim da bi kod nas verovatno neko naisao i prosuo djubre u rupu, pustio terijera gladnog ili se popisao na ove dole.

11. јесам вам причао да можда ми са пуја будемо имали интервју са тешом

12. Koji vi? Ti i ko jos vodi Puju?

13. Šteta što ti ne znaš eto...

14. Šta sad očekuješ da ti debeljko uradi spisak admina u exel tabelama šta?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.