Дневњак

  1. Hahahahah a glupa je Goga do jaja, nije ukapirala ovo dogodine u kninu

  2. мира адања полак води занимљивије разговоре

  3. jajja ove ribe pozadi kao na nekoj sahrani lol. tj ono prije shrane same kad se skupe ljudi pa zapale cigar i trude se da što manje pričaju haha

  4. Probudite Marka uspavao se sig

  5. znam roki, ne lici na mene mali

  6. Ima potencijala brzo ce da ispucaju pitanja, i izgledaju mi nekako ukoceno malo im treba da se sjebu.Treba dva sata ovako

  7. Čekamo pozive da ako povadi stvar, ovo će biti dosadno u pičku materinu. Ali opametili su se, nema tu priče, ovo će i da prolazi ovako jadno kako je.

  8. Bogte pa Lea Kis institucija za ove

  9. Hahahaha zaspaću

  10. Оштро гого само оштро

  11. Anarchyst
    Bogte pa Lea Kis institucija za ove

    НАЖАЛОСТ...

  12. Valjda će ubrzo da padnu u očajanje i da dodje do transfera nekih.

  13. ево скрнаве мирољуба

  14. Ladno Miroljuba skrnave. PUSTITE GA NA MIRU MAJKU VAM JEBEM,

  15. Dal su toliko nemaštoviti da puštaju Miroljuba

  16. Pa da, izvuci emisiju miroljubom sad. Pokupili fazone kako da popune dva sata od ivana ivanovića i kompanije. Iskusan potez jbg.

  17. Čekamo pozive da ako povadi stvar, ovo će biti dosadno u pičku materinu. Ali opametili su se, nema tu priče, ovo će i da prolazi ovako jadno kako je.

    Pa pazi... malo da razbiju grč i da se uhodaju u koncept ovakav bila bi solidna emisija za ove treš glavice da dolaze... ne sad zanimljiva pretjerano ali solidna kad dođe neki baš treš gost.

  18. Е МАЈКЕ ВАМ ГА НАБИЈЕМ. ЧОВЕК ТРИ ФАКУЛТЕТА ИМА ДЕБИЛИ. ЕВО ЈА ЈЕДЕМ ХЛЕБ И ОРАХ, СУТРА ЋУ ХЛЕБ И ШЉИВЕ. А ВИ ЋЕТЕ ПОД МАЧ. БАТО. ИЛИ У ДЕБИЛАНУ

  19. jooooj STA MISLIS O NOVAKU DJOKOVICU pa jebem ti panaiju

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.