Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ene zaključana tema... :((((
Па добро, колико видим Шана је овде имала 16-17 година. Ја сам мислио да је она старија. Јесте да Вукајлија није Фејс, али опет то је била чиста детињарија. Мада штета што Сурови није имао живаца да остави тему у животу, Џими се тек био загрејао.
Da, bila je mlada i Džimi joj je uništio mladost. Pamtim da je poslije načisto cvrknula, postala zajebana, tipa ne wezhi se za mene slomitju ti swce.
Па сваки тинејџер који је у вези мисли да ће та љубав трајати вечито.
Ima ovde lepog materijala za začetak sistematizacije, moraću večeras da editujem uvodni post i da napravim spisak.
Malo sam sistematizovao do sada objašnjene pojmove i pojave u uvodnom postu.
turi i da mi crnogorci jebemo koze
Da ne pravim sad skečeve, to je ipak opšte mesto, nije specifično za Vukajliju. Al, ako baš hoćeš, turiću.
EDIT: pederski smajli :)
okle znam, turi, nećeš pogriješiti xD
A jebi ga Pani, kako, šta da napišem? Crnogorci jebu koze - uobičajeno prozivanje svih vukajlijaša iz CG? Ne ide mi to nikako.
Samo da se upišem. Čekaj, je li ovo spomenar? A ne, jebi ga, pogrešio sam.
jebem ti suncem uvek sam mislio da sam neki poznat a niko me niđe i ne spominje, otprilike onaj žajk što sjedi neđe u ćošku na okupljanju
Što se tiče Džimi naćiću te u gradu, to je bila strana koju sam otvorio na fejsu kao sprdnju na račun svakojakih pretnji koje su se gomilale na njegov račun svojevremeno. Kod nekih je upalilo i nastao je mali rezervat daunovaca koji su želeli da ga nađu i mnoštvom vukajlijaša koji su ih podgrevali.
Onda je bolesna glava rokejndžel shvatila sve to prilično doslovno i počela da kači po grupi njegove lične slike radi je l te lakšeg prepoznavanja...
Koji je ovo postmodernizam retardirani
Imala je 18 ili 19. Nije mnogo više, ali opet.
Pajz što je Jericho bio meden...
Pa bio je jos mlad i zanesen tada. Imao je samo 48 godina.
Džimi je bio to ta lno u pravu. A zamislite da sad neko otvori tako temu. A JOJ!
Има и оно у вези окупљања у новом саду и 30 евра. Детаљније појашњено овде:
http://vukajlija.com/lepri-i-tuzna-prica-o-30-evra/690786
Interesuje me priča o autoru @Gonzo i godini dana. To je sve što znam. Pojasnite, ko zna više.
Vremenski interval koji je prosao izmedju 2 logovanja na sajt autora Gonzo, bio je vise od godinu dana.