Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Beni i ti ga duvaj. Problem je u našim glavama i nas i onih včrs na parketu. Mentalitet nas jebe. Umesto korak po korak Raduljica je već razmišljao kako kuca preko Gasola u finalu. A mi zamišljali da gledamo to:

  2. Stec, a mi smo delovali da možemo da pariramo SADu sa ekipom sa prošlogodišnjeg svetskog u nekim momentima, pa jebiga.

  3. Па јесте и то, у групи смо деловали баш опасно добро. ЈБГ

  4. pa ja nisam napisao da su jedine ozbiljne nego jedine baš ozbiljne i to kao odgovor ovima koji odmah pišu kako nećemo da vidimo olimpijadu narednih 20 godina. znači imamo šanse i to fine

  5. Dobro, na ovom prvenstvu najbolji su Litvanci bez konkurencije i kraj. Nije ugodno što su nas ovako natovarili, ali takva tura jebiga. Najviše su nama zabili koševa, ali su od nas najviše i primili. Kontam da su se naložili da nas demoliraju, kao što se Litvanci lože na sve.

    Njihove ranije generacije čini mi se nisu bile tolko napaljene i smrdljive. Onolika doza nadobudnosti, nesportskog ponašanja, debilizma... Na sopstvenu himnu nešto đuskaš, mlatiš glavom kao da je hiphop. Vodiš jedan razlike u polufinalu evropskog, napaljeni Marković ti pokvari jedno zakucavanje, razbije se i pruži ruku, a ti ga pogledaš i iskuliraš. Žvališ onu gumu za zube ko ljakse plastičnu kafe kašičicu, svršim ti u gumu. Na deset razlike grizeš odbranu, gađaš trojke, zakucavaš, ložiš se i iživljavaš se kao da je egal. Kao kad bi Kličko uzeo da mlati recimo Čkalju, pa ga dodatno šutira nogama dok ovaj leži. Dobro je, jači si, pokaži malo časti, nije nužno da se ponizi protivnik. Viteštvo neko jebiga treba valjda da postoji...Ovaj post sam kopirao sa teme sa svetskog u španiji.

    Kako god, meni opet bilo puno srce kad ih je Sale na kraju sve izrotirao, dočekao svakog kod klupe, zagrlio i čestitao. To je taj neki duh, fluid, otkud znam... Brao Srbovi!

    Zaključavaj.

  6. Reč BAŠ nisam zapazio lolo
    Samo da se generalno kao nacija spustimo na zemlju jer sad smo se opekli ako ne ranije i biće to ok. I na igrače mislim, manji će pritisak imati i bolje će igrati kao što su u grupi gde nema pritiska jer imaš pravo na 2 poraza fazon. Ova zelena govna da su nam u grupi bila pa ja ne znam, lakši trening

  7. Па нико не каже да је Богдан дебил. Кажемо само да је засрао у последњем нападу. Сагорео је у жељи. За поштовање је што је преузео одговорност и са те стране не могу да га пљујем. Криво ми је што је срљао превише.
    Биће он тек добар. Мора некада и да се засере да би стекао искуство за даље.

  8. Радјард Куплунг
    Prekinite sa Bogdanom

    Rađard brani brata Mirijevca

  9. Brate Bogdan je igrao kroz povredu, pa ajd kao nešto i da ga razumeš.

    Ali probaću evo smireno, kako da razumem onog Nedovića, pa kako? Konačno povedemo +4 i on umre u najobičnijem bloku i dobijamo trojku.

    No ajde, naš napad. 14 sekundi do kraja napada, on se diže sa 10 metara iz driblinga i baca erbol.

    Sledeći napad pik opet igraju i vraćaju prednost. Našima muda splasnula i ćao, a mogli so ih nagaziti tada.

  10. lolek, realno, da igra najgore na planeti, ne bih mogao reč da mu kažem xD

  11. kako li bi se bobiška snašao na ovom turniru, to mi je takođe žao što nisam imao prilike da vidim. valjda će ga pustiti san antonio na taj kvalifikacioni da se malo iživljava nad olinikom ako bude bilo prilike

  12. Sad slušam na sosu, 18 ekipa u kvalifikacijama, tri grupe po 6 i samo prvi idu na OI. Samo da izbegnemo Francuze i mislim da sigurno prolazimo. Valjda će i Bobišu da puste tad.

  13. desi radjarde prijatelju kako živiš?

  14. Rađard brani brata Mirijevca

    Radjarde jesi ti sa Mirijeva O.o

  15. zdravo, prijatelju dragi, dosta sam dobar, nadam se da je i kod tebe tako

  16. Marković da odigra najlošije na planeti ne bih mogao reč da mu kažem. Kalini koji je igrao ko pizda ne mogu da zamerim jer je do sad ispao car milion puta. Erceg je igrao ko pička isto, sli bar nije imao ovako katastrofalnu grešku, ili više njih povezano. Bogdan ajd vukao povredu. Raduljica našao na kvalitetnijeg, ajde.

    AL OVAJ MORON SE KURČI A IMA IQ SAMO U GAĆE DA NE PIŠA, PA LEPTEJEBO TI NAŠAO DA REŠAVAŠ TROJKOM, UKŠTENE REČI U ŽIVOTU REŠIO NISI.

    TREBA NEDOVIĆ DA ŠUTIRA, UŠAO JE U SAMOPOUZDANJE A? TREBA ON KURČINU MOJU DA SAFTA. JOJ DA SI DOŠAO U ZVEZDU PA DA MORAM STALNO TAKO MALOUMNOG DA TE GLEDAM TAČNO BIH OSEDEO U 25. JEBEM LI TI SEME I KO TE OKOTI TAKVOG.
    http://oi62.tinypic.com/2n9b2n4.jpg

  17. Nedoviću najbolje da igra basket ispred doma na Karaburmi, Neša da mu baca ali-upove da uveseljava studentariju između kolokvijuma.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.