Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Nije ovo tim koji treba da se zadovolji bronzom ili OI. Kvalitet je od bilo koje rep. u Evropi bolji za dvadeset razlike. Verujem da i od Amera ne bismo prsli mnogo..

  2. E ne lupetaj molim te, pa nisu sudije krive što smo izgubili, imali su par grešaka, ali ovo je trebalo da bude laganih 10 razlike za nas. Sami smo krivi.

    Čuj molim te, odbio bi on meč za bronzu

  3. Treba da odigramo momacki i useremo crnce. Tako se grade muda za ubuduce timovi koji mogu da se dignu posle poraza su veliki timovi.

  4. Не волим да опет спомињем чупавог, али има нешто у тој освојеној Евролиги. Ђорђевић је био увек други или трећи плеј у репрезентацији иза Дражена и Сретеновића, па и Обрадовића, али она тројка против Хувентуда је од њега направила рођеног победника. Зато је и дао Литванцима 41 поен, зато је Хрватима дао ону тројку. Иста ствар је и са Бодирогом. Свака част Стојаковићу и Дивцу, али нас Бодирога вукао 2002. године, а пре тога је освојио Евролигу са Панатинаикосом.
    Зато сви за Фенер и ЦСКА да навијамо ове сезоне да освоје Евролигу. Лололо

    А што се меча са Французима тиче, они су више убијени у појам него наши јер су били убеђени да ће бити прваци на свом терену. Може да се деси да се игра без јаких одбрана пада буде пуно кошева јер ће и једне, и друге реално да боли курац за утакмицу.

  5. Koga ce bre da boli kurac za utakmicu sta pricate to bre?

  6. Serem vam se polovini u rezonovanje jebem vas u usta sise jedne male idite na indeks hrvatski pa slinite jebo vas saricev cale u dupe da vas jebo

  7. теодосић рођени губитник

  8. ako bi iko trebo da mrzi bogdana onda smo ti mi cigani, kolko pura nas je napaso kurcem
    al mi smo ljudine, pa jebemo kevu svima koji ga sad drkaju

    #bogdanovacerga #zbogrepresetacije #malicetekdajebe

  9. Biće teško protiv Francuza, ali stvarno bi lepo bilo osvojiti tu bronzu, igrama smo definitivno zaslužili medalju, a i značilo bi na psihološkom planu. Nadam se samo da momci nisu ubijeni u pojam kao većina nas.

  10. ne ne ja verujem čvrsto u medalju, samo nisam hteo tu da sebe izdižem na pijedestal

  11. Nije ovo tim koji treba da se zadovolji bronzom ili OI. Kvalitet je od bilo koje rep. u Evropi bolji za dvadeset razlike. Verujem da i od Amera ne bismo prsli mnogo..

    cestitam na najsrbaveridzijskom postu na temi

  12. Nije ovo tim koji treba da se zadovolji bronzom ili OI. Kvalitet je od bilo koje rep. u Evropi bolji za dvadeset razlike. Verujem da i od Amera ne bismo prsli mnogo..

    Колико год деловало као претеривање, ово јесте тачно. Кои сам авереџ Срб!

    Koga ce bre da boli kurac za utakmicu sta pricate to bre?

    Па више Французе него нас. Гасол их је тако јебао јако да их је потпуно убио у појам и то нам је једина шанса да дођемо до медаље.

  13. Serem vam se u usta svima što pojedince krivite za poraz. Kad se pobeđuje onda svi kao MI SMO TIM a kad se izgubi onda mora po nekom da se sere. Jel ste slepi da ne vidite da je ceo tim igrao kao kurac, niko prelaznu nije zaslužio. Teodosić da je promašio isto bi se sralo po njemu kao po Bogdanu, Bogdan da je dao svi bi ga u kurac ljubili i pričali kako ima muda da posle 10 promašenih trojki povuče i donese produžetak. Nismo zaslužili da pobedimo kao ni Francuzi juče. Ja se pomirio u prvom poluvremenu da gubimo pa mi lakše palo, jedino me nervirali oni majmuni s klupica u studenjaku, jebo me pas što sam otišo tamo da gledam.

    Nedoviću najbolje da igra basket ispred doma na Karaburmi, Neša da mu baca ali-upove da uveseljava studentariju između kolokvijuma.

    Nelol.

    Ne krivim nikog "nešto više" za poraz od ostalih. Povučete svi za kurac Nedovića što mu serete, lika koji je šutnuo 4 puta iz igre, i ima 50% učinak, i odma JEBEMTIKRV OMAŠI TROJKU EEEJ PA ERBOL AJDE DA GA ČEREČIMO. A 2 puta 2+1 se ne spoinje npr. Bogdanović je samo za trojku šutnuo SEDAM puta, dao jednu, 14% šut. Al to se ne spominje, samo se spominje ulaz u poslednjem napadu, gde se ponašao kao da još igra u Paći, gde je on svjet i svja. MORAO je da doda Teodosiću, taman da je stajao sam ispod koša, al ne on ide ukršteni između dvojice i samo klekne u reketu, i gleda sudije kako nije faul? Plus što je ostavio i u slučaju koša njima više nego dovoljnih 4-5 sek. I to da je igrao sa povredom pa mu se oprašta je isto kao kad bismo rekli "Markoviću je tvrđi šut nego užegla oblanda u menzi, pa mu se oprašta", ne, nego se kalkuliše koliko može i šta, ne daje mu se da siluje svakako, kao što ni Ćefi ne siluje trojkama, šutne samo kad je baš sam ko duh.

    Taj izlazak iz bloka koji spominjete, to je nešto što su igrali celu Božiju utakmicu, centralni pik, naročito u drugom poluvremenu, i tu je Kazlauskas pokazao da (bar trenutno) jebe u odnosu na Saleta. Jebiga, treneru, mogao si neko rešenje naći za njihovu grubu igru, centralni pik, i sl. Jedino je Valanca smirio u drugom poluvremenu. Erceg je igrao fino u odbrani. Naročito u drugom. Bjelica se nije video celu utakmicu, Raduljica pokazao da je goku rac kad mu dođe centar istog ili boljeg kvaliteta od njega, i ne znam što smo toliko navaljivali na njega u prvoj četvrtini. Možda da iznudimo faulove na Valanc. ali zašto smo dozvolili da 7 min. pre kraja oni ulaze sa po 4 faula a da ne idemo ciljano na tog igrača u napadu, da iznudimo petu, ili "lakšu" odbranu?

    Mislim da bi nam, koliko god to čudno zvučalo, značio poraz u grupi, npr. protiv Islanda recimo, barem da se ne uskurčimo "MI JEMEMO JEMENO" da posle pobeda u nokaut fazi izjavljujemo "pa bila bi bruka da smo izgubili", nego da znaju da ako izgube idu kući. Kumovale su i novine mnogo tome, traže se Bjelikine slike od pre 20 godina, vidi kakav je mali kuronja bio, kad su ga na pasja kola oterali iz Partizana aaaaaaaw, mitza mawa, i slično.

    Sale je pokušavao da ih "spušta", ali nije to toliko lako bilo naposletku. Ponavljam, ne krivim(o) nikog, ni igrače ni Saleta, slepački je da kad se dobija svi su MAĐIJE, kad se gubi ona pičketina neće da doda loptu đubre budži stats. igra za sebe...

    tl;dr al jbg, sinoć bio pjan, i nervozan, sad samo nervozan, al manje. I ovoj ekipi je uspeh samo zlato, to što su neki zadovoljni polufinale tebrex šta ćeš više, nek sisaju kurac.

  14. HOĆEMO DA IDEMO NA INDEKY.HR DA SE SMEJEMO HRVATIMA VRIŠTE KAKO SU ISPALI A IMAJU U EKIPI JEBENOG ROKOLENIJA UKIĆA? HAHA LUZEERII.

    EEE JEDAN NAPISAO DA JE BJELICA HRVAT KAO DA JE BELICA BIO BI SRBIN, HAHA PA SANJAJ SREEEĆOOO BJELICA SRBINDA IMA DA JEBE U NBA JEBI KARAJ PRDI OPAAAAAA

  15. Kako ce nas usrati FIBA kad nam stavi Francuze u kvalifikacijama.

  16. Jebem ti sunce koji smo nelol narod. Mrš bre pičke jedne usrane. Dođemo u polufinale evropskog prvenstva i igramo za bronzu i ne valja. Opet nam treba jebanje mame neko i neki krš savez i da budemo zadnji par puta pa da nam i plasman bude super.

  17. Не верујем да ћемо бити са Французима у групи, могуће је да ће се гледати рејтинг на листи ФИБА. Могуће је да носиоци будемо ми, Французи и Италијани. Оно што може да буде усрано, ако нас пошаљу негде у Азију да играмо, тек би проблем било цимање до Кине, Јапана или чак до Новог Зеланда, па повртак у Европу, па онда евентуални одлазак у Рио. Јебено ће бити два пута држати високу форму у року од месец дана. Ту ће поред Амера, Шпанци и Литванци бити у великој предности.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.