Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Koliko sam puta sinoc pomislio da nam fali krle da zaguzelja ona njegova 4 poena kad je frka

  2. Ako uzmemo treće mesto treba da odemo sa podijuma.
    LITVANIJSKU IMNU NEĆEMO SLUŠATI!

  3. Неће ни Шпанци, пошто ће одрати Литванце у финалу. Сад читам неки чланак о томе како су нас шпанске судије оштетиле да би Литванци прошли даље. Опет наша кукњава на судије. Да се не лажемо, судије су грешиле на нашу штету и у претходним утакмицама, судили су нам неке чудне фаулове, пуштали друге да нас бију, али пошто смо у свакој водили, логично да нико није обраћао пажњу на судије.

  4. Оно што може да буде усрано, ако нас пошаљу негде у Азију да играмо, тек би проблем било цимање до Кине, Јапана или чак до Новог Зеланда, па повртак у Европу, па онда евентуални одлазак у Рио.

    Lol, igra se u jednoj državi care. Videćemo ko će organizator kvalifikacija biti, pominju se Turska, Nemačka i Rusija. Ko plati više jbg. Jebem ti život, samo je trebao Bogdan da zabije trojku sinoć, ne bismo ni razmišljali sad o ovome ;o(

  5. А тако. Ја сам онда погрешно разумео Шаренца кад је говорио о квалификацијама, мислио сам да ће се свака група играти на различитом месту. Онда ће највероватније Туркиш Ерлајнс да се учипи добро.

  6. Čudno mi da Bogdan nije šutnuo trojku. Sale mu trener. Trebao je samo da uradi isto što i Sale. To je to. I da je šutnuo pogodio bi trojku. Ovako kita.

  7. Klinja jbg. Da je lopta kod Tea bila ne sumnjam da bi roknuo tricu.

  8. A i da je dao koš kojim slučajem ostavio bi 5 sekundi litvancima. Jako imbecilan potez. Sad mu razni averedž srbi prebacuju i pljuju. Da je šutnuo trojku u poslednjoj sekundi verovatno mu reč niko ne bi rekao da je promašio(mada kakav smo narod kontam da bi i tad srali po njemu). Da je šutnuo trojku i pogodio bio bi novi Sale, svi bi ga slavili. Štaš, stvarno pretužno, zamišljam koliko su oni usrani sad kad ja jebeno ne mogu da prestanem da razmišljam o propuštenoj šansi.

  9. зашто он да шутира уопште јеботе?!

    не би му био први шут за 3 него девети јебо те бог а дао је једну

    не сећам се ко је све био на паркету у том тренутку али њему и теодосићу не би смела да се да лопта за победу јер су пичке јебига

  10. Da, baš je Teodosić u reprezentaciji pička

  11. Da je pogodio za 3 išli bi u produžetke, a vi ste očigledno baš toliko sigurni u to da bi ih dobili nakon produžetka, kao što ste bili sigurni i u našu pobedu i ovako i onako.

  12. Da je pogodio za tri, vodili bismo jedan poen

  13. Jupiterac idi igraj Yugi oh nubaro.

  14. Ako bude bronza, možemo biti "zadovoljni", makar u smislu toga da su u stanju da se izdignu iznad onoga od sinoć, što nije lako, a i bronza je sama po sebi tako škakljiva nagrada i borba, veliki timovi jako teško nađu želje da se bore po nju.

    Možda je neka prednost da kažem i što su francuzi bili favoriti za zlato, još i domaćini, pa će biti najmanje jednako smoreni. Šta znam, može biti dobro, može biti užasno, od njih (igrača) zavisi. Može da ispadne dobra psihološka podloga za oi

  15. sutra će nas srati šut, biće trojka 15/21

    ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE!!!

  16. E onda bi smo izgubili svakako pre produžetaka, naši kako su igrali, pravili bi faul, odmah nakon te potencijalne trojke.

  17. Dio, ja to za Nedovića uopšteno kažem i stojim iza toga, i kad je izašao spisak rekao sam da je za mene rupa od igrača i da bih pre vodio zdravog Jovića nego njega. Ja ga ne pljujem za jučerašnji poraz kao što je većina ovde uzela da sere po pojedincima, jer kako može jedan igrač da ti bude kriv što igra ne postoji jer ceo tim igra kao kurac, svi do jednog.

  18. али њему и теодосићу не би смела да се да лопта за победу јер су пичке јебига

    теодосићу

    пичке

    Aj ne seri leba ti

  19. Jebač bi dao Kešelju da rešava zadnji napad.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.