Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Bolje sam malo čim mi pada na pamet koliko sad Gazimudo peni što niko ne napada Bogdana i Saleta axaxaxaxaxa
    Bronza ako uzmu više će značiti njima kao igračima nego nama.

  2. jao kakva smo mi gospoda, nama je brozna malo
    ahahahahaha

    loša tekma protiv gurbeta litvanskih, jebaćemo francuze

  3. Nije malo care. Nije malo nikako al je problem u našim glavama jeri smo se pripremili već za zlato šta kurac. I igrači vrv otud naka utakmica sinoć

  4. Mlat kapiram te, samo primecujem... lolo

  5. реално теодосићу пред битну текму отпадне пиша, показао је још једном синоћ

  6. Ja sam Nedovića pljuvao pre početka prvenstva, i ostajem pri tome da je imbecil. Ništa gore u košarci od igrača koji je glup ko kurac, pa sve da je i fizički talentovan kao Nedović, pre ili kasnije će ispasti debil.

    Da situacija bude najgora, neko ga je ubedio da zna da igra i da nije malouman (verovatno sestra dok ju je jebao posle ćaleta), pa se kurči kao da je Stef Kari lično. Bogu hvala što se prošlo Svetsko povredio, ne bismo ni do finala došli.

    U ekipi gde se tačno zna ko šta radi, ne može se toliko iskakati iz šablona, posebno ako si glupi Nedović, koji nema ništa osim fizikalija, pa i njih ne koristi već konstantno šutira umesto da gura sve pod koš i trči kontre. Jedine stvari u kojima je dobar.

  7. Reprezentaciji generalno nemam šta da zamerim. Jesu se usrali, loše vođeno pomalo sa stalnim trojkama i slično, ali svejedno se ne može reći da se nisu borili.

    E sad je i činjenica da su gubitnička generacija, nikad prvi, uvek među najboljima. I da odu na Olimpijadu mogu maksimalno biti drugi ako ih raspored usere, zato mi je i žalije ovoga, imali su idealnu priliku da konačno uhvate to zlato. Možda će imati i dobru šansu na sledećem Evropskom, biće ova generacija i dalje u zenitu. Ako i tad ne uzmu, čekamo neke druge i šta se može. Ja ih volim sve kao braću kako god. Osim jednog tipa, ne znam da l se provaljuje kog lol

  8. Šta si ti gledao sinoć, kad sereš toliko o Nedoviću?
    Dva puta su se vraćali na 1 razlike kada je on bio na terenu. Cijeli turnir je igrao dobro.
    Sinoć je samo Marković iz startne petorke ginuo, ali to se ne spominje.
    Kriv je Nedović?! Ne seri.

  9. Sinoć je samo Marković iz startne petorke ginuo, ali to se ne spominje.

    +1

  10. Evo sad ću konkretno da ti kažem šta sam video.

    Kada smo konačno uzeli prednost, Nedović se zabija u blok Valančijunasa kao što to radi celu katijeru. Čovek jednostavno ne zna da izbegne blok. Kalinietis ostaje sam kao duh i daje trojku koja ih vraća na minus 1.

    Zatim drži loptu na 9 metara od koša, bez ikakve potrebe, jer je do kraja napada bilo 15 sekundi, uzima šut iz čista mira i baca erbol.

    Sledeći Litvanski napad ponovo ispada u rotaciji i primamo koš najopuštenije iz pika i ponovo gubimo prednost.

    Tu i tada smo itekako mogli da se odlepimo i trebali smo a nismo mogli jer je lik malouman. U ekipi gde svako ima svoju funkciju, mora da se zna ko šta radi. Njegova nikako nije da uzima šut sa 9 metara na startu napada. Šta misliš kako se osećaju Gagi, Simon i Marković kad vide to kurčenje, a oni krv propišali, na koš ni ne gledaju osim kad ne moraju. Ne može se tako pljuvati po saigračima. Čovek ima mentalitet tipičnog basketaša i to je to, ne može profesionalni sportista u kolektivnom sportu da bude toliko glup i samoživ. Barem ne ako igra u ovakvoj ekipi, i zato ga mrzim.

  11. Oborio sam sve grickalice na pod zbog Nedovica kad je promasio ceo obruc u ranoj fazi napada, malo je falilo i daljinski da poleti u ekran.
    Decko je klasican divljak, dobro bi mu legao neki Sasari.
    A Teo je posebna prica, onakvu kurcobolju u odbrani odavno nisam video.
    Seibutis mu par puta prodavao istu foru.

  12. Njegova uloga treba da bude, sedmi, osmi igrac sa klupe koji uđe da promeni ritam, prvenstveno ulazima i kontrama koje mora da povuče, kao i probijanjem prve linije kad je napad statičan.

    A on je za sebe umislio da je vođa generacije koji će šutem, eeeej on šutem sa devet metara da rešava i da se popiša po Golden Stejtu što su ga šutnuli. Pa slepče slepački u Valensiji mrtvoj te Giljem Vives istisnuo iz rotacije zbog loše selekcije šuta i izgubljenih lopti, a ovde si našao da se kurčiš i dokazuješ. Prosto mi je neverovatno do kojih granica ide njegova imbecilnost.

  13. Njegova uloga treba da bude, sedmi, osmi igrac sa klupe koji uđe da promeni ritam, prvenstveno ulazima i kontrama koje mora da povuče, kao i probijanjem prve linije kad je napad statičan.

    Pa to je i radio cijeli turnir.
    A odbrane sinoć nije bilo? Ukradena lopta kod izvođenja Litvanaca i asistencija Markoviću? Ne kažem da čovjek nekad nije june, al da sereš baš toliko o njemu, nema smisla.

  14. NEDOVIC ---> KURCINA OD IGRACA

  15. Brate nije dobra odbrana samo ako zujiš oko lika bez rezultata, a on ti uradi bekdor i napravi te na majmuna. Ako svaki put umreš u bloku i probije te igrač pa centar mora da rotira, a ti umesto da bampuješ centra, samo blejiš u otvorenom prostoru kao tele dok se centar sam odmota. Nije dobra odbrana ako ti probijaju prvu liniju odbrane kao da te nema. Pomoć u rotaciji neću ni pominjati, on i ne zna za taj termin.

    Svako ko je trenirao košarku primećuje te sitnice koj ostalima nisu toliko vidljive, a ključ su timske odbrane. To ti je samo deo za odbranu, onaj šut mu neću zaboraviti nikad. Takve stvari ubiju ekipu. Posle tog poteza sam znao da primamo koš odmah jer se sve okrenulo na njihovu stranu.

  16. hahahahah ruzan rakun

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.