Европско првенство у кошарци - Француска 2015

1. хаха да ли је реално да неко критикује симона који је дошао мученик да игра против играча шест класа изнад њега и опет се много много мање обрукао него разни рајзинг старси и бели ајверсони ај мрш

2. симон са својом техником шута а ла бацање камена с рамена је вероватно имао бољи проценат него ови што су исиловали ко мајмуни па се због њих остало без икакве медаље

3. Španci odlični al ih Gasol u senku baca

4. Što si poželeo sreću Kalini, sve si zasrao?

5. Veliki veliki po gasol nema sta

6. Pitaj Kalenića kakvo je to sranje ispalo u svlačionici.

7. де да га питам, има да ме блокира сигурно је надркан ко пашче, овако очекујем некад неки клабинг евентуално

8. Ne držite me za reč, ali velika je šansa da će Gasol biti proglašen za MVP-ja prvenstva. Nemojte zapamtiti ovaj post pičke

9. kaliniću

neću znati

da l' ćeš za mnom

zapla kati

10. Voleo bih da mi je gasol stariji burazer

11. ahahah svi skaču samo Rudi ne može, savio se ko biljka..izgleda da ga ovaj stvarno dobro otresao..

ili španski cigan nastavlja da glumi do samog kraja lol

12. ahahaha radj idukurac

13. Hahaha pa jebem ti sve odakle više vadiš

14. https://www.youtube.com/watch?v=5PG_X4Bk6JE
    ај неко направи гиф молим вас

15. i dalje nisam siguran u odnos prava povreda/gluma, čini mi se da je fifti fifti

16. Tibor Váci

Voleo bih da mi je gasol stariji burazer

Да, и ја бих волео да сам ол-стар играч и један од најбољих дефанзиваца у НБА.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.