Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Steva Ulson u fantazi, ako ništa makar što je Srbin. Ima i tu facu balkanoidnu

  2. одавно причам да је он наш најбољи и најконстантнији репстативац годинама уназад, неки ће то видети тек након овог првенства

  3. A mrtva tekma bila do jaja, onako smo ih podbrckivali natenane i ostalo 4 min do kraju i dođu drugarica i njen "dečko" od 45 godina. A on neki beogradski đilkoš, šaner, keramičar NE PRATI SPORT! Kaže meni riba ponudi ih pićem, ja pomislio sad ću kurcem svo troje da vas ponudim! Ništa, nisam ih mnogo tangirao i kad je Bog ubacio sek pre kraja iskačem se, izvičem i okrećem se i kažem "He he ko šta pije ja častim?!". On već piju kafu i sok, ova moja me gleda. Evo sad sam otišao da kenjam još sede jebem im mater po sred pičke.

  4. Haha deki postuje iz kenjare, ne sme pred njima ni na fiksni da se javi, samo klima glavom kad pitaju nesto.

  5. Ajde stevo Unsone, jebi glupe žabare

  6. ретоси јебем им мајку мртву

  7. Ovo će biti prvorazredna senzacija, samo da ne okrene Italija.

  8. хахаха али овај батица кад шутира слободна направи фацу ко гаврило из породичног блага

    велики цареви, волео бих да прођу групу и освоје првенство

  9. е знаш колко ме боли кар за сензацију, паре су у питању. ВИВА ИТАЛИА

  10. E tako.
    Ne znam da li primećujete koja je ČOVIĆ LEGENDA? To se jasno vidi ovaj eurobasket, tu su sjajni poznavaoci magične igre pod obručima kao što su pseto88, marko, dio i moja malenkost a od kako je Ćoki ugasio KKI nema kvazi poznavaoca kao što Laki, ckm, jhonny i gazimudo. Milina. ČOVIĆU - LEGENDO!

  11. poydraw dekyaod legendo kaces da mi odgw na pitanje na raynoraynim pitanjima

  12. E greote za Island. Žabari kao da su se skupili u kafiću 15 minuta pred utakmicu, bukvalno se ljudi menjaju ko će redom da igra 1 na 1, čak ni pik en rol ne igraju. Gori su od nas 2005. Ne bih se začudio i grupu da ne prođu.

  13. e marko je u pravu za desnu stranu kostura ja vam rekoh jos jutros pre meca sa nemackom. ako budemo prvi u grupi a sve ostalo bude realno do finala je livada i samo njiiiiiiii

  14. Prvo i treće mesto zaobilazi Francuze u QF.

    E sada, ako budemo prvi, 99% ćemo u QF igrati sa Hrvatima, a ako budemo treći onda će to biti nam dolaze prvo Poljaci, pa Grci. Tako da idemo mi na prvo mesto. Sigurnije je.

    Nego zna li se koliko pauzira ustaški BB?

  15. ма није ливада, плашим се усташа јер мора да нам се врати за претходних дваес година

    после њих ће да дођу литванци, исто јебени до зла бога, иако смо најачи на првенству после француза фрка ми је много

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.