Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Oplako sam na Firera.

  2. Jeste firer za cudo bio smesan pun kurac tih firerova je gomno

    Hrvati mogu da nam ga puse kurac imaju muda ko lesnike mogu da nas pobede samo ako se odvoje na 30 razlike na polivremenu a to ce biti nikad jelda

  3. Ne želim ja baš ustaše. Bolji jesmo, ali su nam uvijek zajebani mečevi, jednom će se prelomiti u njihovu korist. Volio bih Grke, ali sad mi se čini da se ne možemo sresti.

  4. Ma imaju hrvati dobre individualce i tu nema nikakve dileme. Kao tim mi se ne sviđaju. Nikada ne volim kada igramo sa njima, mada za sada je uvek lepo ispalo, ne mogu da se žalim. :) Inače, pobednika ne odlučuje teorija velikih brojeva, već koliko umeš na terenu. A mi ako igramo kao protiv Španije nas Hrvati ne mogu da dobiju.

  5. Kako bih voleo da nam posle grupe padnu Hrvati ili balije, pa da ih nalupamo sa 30 razlike.

    Rasni je.

  6. Hrvati bi mogli da nam padnu u četvrtfinalu.

    Jupiterac je.

  7. Italijanima Luiđi Datome pauzira do kraja grupne faze. Mislim da su time žabari završili takmičenje, jer im on bio jedan od retkih igrača koji je igrao i odbranu.

  8. Italijani igraju ono njihovo standardno, k'o matorci kad dođu na basket, ne cimaju se mnogo, ako pobede "eh i dalje žarimo i palimo", ako izgube "e jebiga vi mladi puni snage, mi matori već u godinama".

  9. Italijani su me najvise razocarali. Mislio sam da ce biti lagano treci, mozda cak i drugi u nasoj grupi, ali ona igra njihova, besomucne izolacije i jedan na jedan do besvesti, ne prolaze. Mozda se konsoliduju, pa dobiju Spance. Voleo bih to fest, onako bas bas.

  10. Džabe ti što bi volio, silovaće ih cigani ljuto.

  11. Brate spanija ne prolazi grupu

    ZAPAMTITE OVAJ POST, AL ONAKO UMERENO

  12. јој како смо синоћ чекали грке да добију за тикет. а хрвати несрећни, мајстори да изгубе у завршници, стварно су несреће. а добри су, и колко год били морони који губе егал завршнице, опет је зент да налетимо на њих иако смо бољи ал морају некад да нас добију. а синоћ

    ЕЛАДА СЕРБИА ОРТОДОКСИА
    ЕЛАДА СЕРБИА ОР ТО ДОК СИА

  13. Hahah daj nemojte se od hrvata plašiti, da vam ne nalupam šamare. Bogdanov je.

  14. Stvarno, svaki drugi post je "nemoj njih, moraju nas jednom dobiti". Moraju kurac. Ako će već nešto različito u odnosu na prethodne tekme da bude, to je da neće biti egal nego ćemo ih šutnuti des razlike lagano.

  15. ВАЖНО!!!

    Обратите пажњу на стрелице:
    http://i.imgur.com/D51CjYy.png

    Jón Arnór Stefánsson је Јоун Артноур Стеваунсон. ПРАВДА ЗА ДЕНДУ! Можда нема појма о кошарци, али транскрипцију разбија.

  16. Samo nemojte biti euforični previše. Hrvati imaju igrače koji nas mogu jebati, pa će biti ppslije KME, ostadosmo bez medalje, Sale puši kurac, Simona ubacuješ jebo te on.
    Jebač je.

  17. Република Српска је геноцидна творевина.

    Шалабајзер је

  18. иначе ако налетимо на хрвате симон ће опет да им сврши у душник, неће богдановић сигурно

  19. Nisam verovao da ću ovo ikad reći ali Vlada Mijaljević mi je melem za uši.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.