Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Fudbaleri će ispasti prvi put kao melem za oči... :D

  2. HAHA KAKO SO ONO ZOVE OVAJ VODITELJ
    PROPO

  3. kako bi bosna plodila da se teletović nije povrijedio te da su se ona dva šupka odazvala pozivu. uzgred rečeno, ove debile što se ne javljaju na pozive selektora, ma koliko im država bila jadna, treba nabiti na neomašćene kolčeve.
    poštovanje za duška ivanovića koji je od amatera napravio ekipu.

  4. Solidna Belgija onaj njihov visoki baš ubija jbg. Nisam očekivao pozitivno iznenađenje u klubu uvek mrlja i muči sa povredama.

  5. Grupa D na nivou KLS-a.

  6. Kida prvenstvo. Izgledaju dosta ujednačeno ekipe. I sviđa mi se što puštaju sudije malo oštrije.

  7. Odavno početak EP nije bio zanimljiviji. Šteta što brat Gortat nije pogodio za produžetak,mada su Poljaci mogli bolje da organizuju zadnji napad, mislim da ih je iznenanadilo što Franci nisu pravili faul.

  8. Чек, ако се Словенци угурају некако на 2. место, а Литванци буду први, они су нам највероватнији противници у четвртфиналу и полуфиналу? Пошто би у том случају Хрвати и Грци ишли у француску половину костура, као и Шпанци (ако буду други, а ми први). То би по свој прилици била лагана шетња до финала.

  9. Kako god hocete necu da se mesam. Ali Grci osvajaju prvenstvo. Kvota je sad negde oko 15. Ko hoce neka odigra.

  10. Mogu Litvanci da budu i drugi u grupi, što da se mučimo sa njima u polufinalu.

  11. све што треба да се догоди је да ми будемо први а цигани други и француске црнчуге прве тамо и ништа се не бринем. значи само реална спика алоооо људи што се радујемо па ово је нормално

  12. Ma to stoji, nego čisto da vidimo koga peremo na putu do zlata. Mislim da su nam Hrvati sigurni u četvrtfinalu, a ovi Litvanci možda i ne budu prvi u ovoj njihovoj amaterskoj grupi, tako da možda dobijemo neku jos smešniju ekipu u polufinalu.

  13. Kurac vas jebo, ni grupe nisu gotove, a vi o finalu pričate...

  14. Moramo ostati fokusirani na sledeću utakmicu, idemo korak po korak, ne gledamo u budućnost, za sada je najvažnije da pobedimo Island i maksimalno smo koncentrisani na tu utakmicu

  15. Dobro, dakle
    bice ovo ne laka utakmica, razlika nikad nece biti velika, ali ipak ce, iako ne pruzhivshi 100% sebe, nasha repka pobediti u izvesnoj zavrshnici sa okvirno 10 poena razlike.

    Bjelica ce igrati malo manje nego obichno

    Nedovic ce biti glavni

    Teo opushten i ubacuje 15 poena.

    Zhiveli!

  16. i da, igra se na radulju koji ce sad da se zahukce!

  17. Kontam da će danas Milutinov, Gagi i Simon da dobiju solidnu minutažu. Okačite strim neki kvalitetan.

  18. Iskreno bih voleo da steva unson i ekipa dobiju ovo, zaslužili su. Kad nacija veličine Niša izbori plasman i poprckuje jednu Italiju red je da ih pustiš malo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.