Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Danas očekujem najviše zakucavanja u istoriji evropskih prvenstava. Nedović 5, Kalina 4, Radulja 3, Simon i Milutinov po 2, Milosav, Bjelica, Erceg i Kuzmara po jedno.

  2. Ne treba razigravati Milutinova danas već nesrećnog Raduljicu, koji mora da se zalaufa i da se digne na barem 70/80% Raduljice sa SP. A ovo mu je lepa prilika da krene sa time, kada bi npr ubacio 15-20 poena danas mislim da bi itekako dobio na samopouzdanju.

  3. Danas postoje samo dve opcije:

    1. Dobijamo sa 15-20+ razlike

    2. Jedva dobijamo sa recimo 3-7 razlike

  4. +1 na ckm-a

    Razigrati radulju, kalinu, ercega, malo milosav da udje a odmoriti bjelicu doktora pod obavezno i moze i teo da ladi jaja ako bude islo ok

  5. Razigrati radulju, kalinu, ercega, malo milosav da udje a odmoriti bjelicu doktora pod obavezno i moze i teo da ladi jaja ako bude islo ok

    Slažem se sa svim osim za Bjelicu, mora neko da me vadi na Fantaziju. :D

  6. тео мора да шута трице данас. барем фазон 5, то ти је 20 мин у игри.

  7. Ne treba razigravati Milutinova danas već nesrećnog Raduljicu, koji mora da se zalaufa i da se digne na barem 70/80% Raduljice sa SP. A ovo mu je lepa prilika da krene sa time, kada bi npr ubacio 15-20 poena danas mislim da bi itekako dobio na samopouzdanju.

    Упрво то. Све гурати у рекет. Ионако им је просечна висина око 195 са све оним јединим баш високим играчем. Натанаелсон има 218, јеб'о им је кеву, за две главе виши од остатка екипе. У одбрани би тебало да их спречавамо да шутирају тројке, јер су типична трчи и шутирај екипа.

  8. -ТРИЦЕ & КУЧИНЕ-

  9. Koja gotiva ovaj muta, kontam da je najsmesniji lik gde god se pojavi

  10. мута јеботе, један од људи којих се сећам из најранијег детињства и тад ми је био нешто готиван, онако малом и немачу појма.

  11. хахаха мој ортак узео аутограм од јебеног муте, дупе смо му померали месец дана

  12. и од мариновића хаха

  13. Raskantaguzićemo vikinge peške.

  14. Mic emo ove dobiti 30 razlike lolo

  15. Island kul zemlja inače, šteta što Alvirović nikad nije sat patrolu vozio tamo.

  16. DAJTE STEVU DA SE IGRAMOOO

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.