Danas očekujem najviše zakucavanja u istoriji evropskih prvenstava. Nedović 5, Kalina 4, Radulja 3, Simon i Milutinov po 2, Milosav, Bjelica, Erceg i Kuzmara po jedno.
Ne treba razigravati Milutinova danas već nesrećnog Raduljicu, koji mora da se zalaufa i da se digne na barem 70/80% Raduljice sa SP. A ovo mu je lepa prilika da krene sa time, kada bi npr ubacio 15-20 poena danas mislim da bi itekako dobio na samopouzdanju.
Ne treba razigravati Milutinova danas već nesrećnog Raduljicu, koji mora da se zalaufa i da se digne na barem 70/80% Raduljice sa SP. A ovo mu je lepa prilika da krene sa time, kada bi npr ubacio 15-20 poena danas mislim da bi itekako dobio na samopouzdanju.
Упрво то. Све гурати у рекет. Ионако им је просечна висина око 195 са све оним јединим баш високим играчем. Натанаелсон има 218, јеб'о им је кеву, за две главе виши од остатка екипе. У одбрани би тебало да их спречавамо да шутирају тројке, јер су типична трчи и шутирај екипа.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
dobice ovo grci
Danas očekujem najviše zakucavanja u istoriji evropskih prvenstava. Nedović 5, Kalina 4, Radulja 3, Simon i Milutinov po 2, Milosav, Bjelica, Erceg i Kuzmara po jedno.
Danas postoje samo dve opcije:
1. Dobijamo sa 15-20+ razlike
2. Jedva dobijamo sa recimo 3-7 razlike
+1 na ckm-a
Razigrati radulju, kalinu, ercega, malo milosav da udje a odmoriti bjelicu doktora pod obavezno i moze i teo da ladi jaja ako bude islo ok
Still better than Dalo :D
https://vine.co/v/ethb7DZavFW
Slažem se sa svim osim za Bjelicu, mora neko da me vadi na Fantaziju. :D
тео мора да шута трице данас. барем фазон 5, то ти је 20 мин у игри.
Упрво то. Све гурати у рекет. Ионако им је просечна висина око 195 са све оним јединим баш високим играчем. Натанаелсон има 218, јеб'о им је кеву, за две главе виши од остатка екипе. У одбрани би тебало да их спречавамо да шутирају тројке, јер су типична трчи и шутирај екипа.
-ТРИЦЕ & КУЧИНЕ-
хахахахах
http://www.b92.net/news/pics/2015/09/07/126045042555edb612e461a505250808_w640.jpg
Može strim dobar?
Koja gotiva ovaj muta, kontam da je najsmesniji lik gde god se pojavi
мута јеботе, један од људи којих се сећам из најранијег детињства и тад ми је био нешто готиван, онако малом и немачу појма.
хахаха мој ортак узео аутограм од јебеног муте, дупе смо му померали месец дана
и од мариновића хаха
Raskantaguzićemo vikinge peške.
Mic emo ove dobiti 30 razlike lolo
Island kul zemlja inače, šteta što Alvirović nikad nije sat patrolu vozio tamo.
DAJTE STEVU DA SE IGRAMOOO