Prijava

Danas očekujem najviše zakucavanja u istoriji evropskih prvenstava. Nedović 5, Kalina 4, Radulja 3, Simon i Milutinov po 2, Milosav, Bjelica, Erceg i Kuzmara po jedno.

Ne treba razigravati Milutinova danas već nesrećnog Raduljicu, koji mora da se zalaufa i da se digne na barem 70/80% Raduljice sa SP. A ovo mu je lepa prilika da krene sa time, kada bi npr ubacio 15-20 poena danas mislim da bi itekako dobio na samopouzdanju.

Danas postoje samo dve opcije:

1. Dobijamo sa 15-20+ razlike

2. Jedva dobijamo sa recimo 3-7 razlike

+1 na ckm-a

Razigrati radulju, kalinu, ercega, malo milosav da udje a odmoriti bjelicu doktora pod obavezno i moze i teo da ladi jaja ako bude islo ok

Razigrati radulju, kalinu, ercega, malo milosav da udje a odmoriti bjelicu doktora pod obavezno i moze i teo da ladi jaja ako bude islo ok

Slažem se sa svim osim za Bjelicu, mora neko da me vadi na Fantaziju. :D

тео мора да шута трице данас. барем фазон 5, то ти је 20 мин у игри.

Ne treba razigravati Milutinova danas već nesrećnog Raduljicu, koji mora da se zalaufa i da se digne na barem 70/80% Raduljice sa SP. A ovo mu je lepa prilika da krene sa time, kada bi npr ubacio 15-20 poena danas mislim da bi itekako dobio na samopouzdanju.

Упрво то. Све гурати у рекет. Ионако им је просечна висина око 195 са све оним јединим баш високим играчем. Натанаелсон има 218, јеб'о им је кеву, за две главе виши од остатка екипе. У одбрани би тебало да их спречавамо да шутирају тројке, јер су типична трчи и шутирај екипа.

-ТРИЦЕ & КУЧИНЕ-

Koja gotiva ovaj muta, kontam da je najsmesniji lik gde god se pojavi

мута јеботе, један од људи којих се сећам из најранијег детињства и тад ми је био нешто готиван, онако малом и немачу појма.

хахаха мој ортак узео аутограм од јебеног муте, дупе смо му померали месец дана

и од мариновића хаха

Raskantaguzićemo vikinge peške.

Mic emo ove dobiti 30 razlike lolo

Island kul zemlja inače, šteta što Alvirović nikad nije sat patrolu vozio tamo.

DAJTE STEVU DA SE IGRAMOOO