Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Pre bih uzeo autogram Edina Bavčića.

  2. шта причају ово што је одбио не чујем ништа

  3. Odbio da da autogram klincu iz Srbije.

  4. зато што је из србије као а?

  5. апсолутно небитан лик, који курац уопште било коме треба његов аутограм

  6. hahaah to sh,razbio je snove jednom malom decaku,surova slavna licnost

  7. gde je trebao da se potpise? ja samo vidim srpski šal, a stvarno je bezveze da se potpisuje na našem šalu
    to je švaba i shvatio i ispoštovao naš nacionalni šal
    hvala mu

  8. http://mondo.rs/a828281/Sport/Kosarka/Nikola-Mirotic-pocepao-srpsku-zastavu.html Ne valja kad mnogo pobeđuješ. Jedan neće da da autogram, drugi cepa zastavu. Sutra će Steva Unson da zviždi našoj himni sto posto.

  9. Haha, ja sve u tripu Mirza Teletović, i razmišljam koji kurac otkud on uopšte, zar nije "povrijeđen". Pa jebali ga da je pička prodana, sad će tek da ga jebu.

  10. ahahaha akli pazi aj bombastican naslov,a na kraju se ispostavilo da je sklonio u fazonu odjebite...koliko novine lako upravljaju degenicknim lozhanama

  11. Много бих волео следећи развој догађаја. Ми добијемо и Италијане и Турке. Турци изгубе од нас и добију Исланд. Немци неком магијом чукну и Италијане и Шпанце (Нацисти издоминирају Фашисте). Италијани изгубе обе (од нас и Швабое), а Шпанци евентуално да добију Исланд.
    Тиме долази до следећег распореда на табели. Контам да сутра ови италијански шупци скоро сигурно губе јер ће се Швабо наложити, а ови овакву неће поновити никада.
    Онда Швабо укапира да има шансу за пролаз и усере се од борбености против цигана, Дирк саспе 40 поена. Суди Цирбес. Швабо игра грубу одбрану јер судија дозвољава. Циги се мало стегне рука и пишање. Табела оваква:

    Србија 5-0
    Турска 3-2
    Немачка 3-2
    Италија 2-3
    Шпанија 2-3
    Исланд 0-5

    Испада Циго.

  12. Hahahah au al Miroti dupe pomeriše od zajebavanja.

  13. Gde ga zajebavaju?

  14. Ова балега је у принципу исфрустрирана исцијепала заставу, не вјерујем ни да је видио чија је, само је до'ватио и ишчупа', али ме тако изнервира' да бих му јеба' матер, тако бих га слатко ишамара', скоро више него Кузмића у прву четвртину против Шпаније.

  15. Nikola Mirotic
    11. август у 23:51 ·

    Ha sido muy emocionante el debut con la Selección. Esto sólo es el comienzo! Muchas gracias a Gijón por tanto cariño.

  16. Како га јебу на онај статус :Д

  17. Više mu jebu majku i familiju nego njega lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.