Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Meni se ne sviđa što šutiramo po 30 trojki po meču, Muta-style.

  2. Tačno, poslednje 2 su šutnuli ravno 60 trojki, mogli bi to malo da smanje.

    Bogdan igra sasvim korektno s obzirom na leđa, jedino ne znam da li mu ona prave toliko problem problem prilikom ulaza, jer se retko kada odlučivao da ide na polaganje. Mislim da je imao 3/4 na ovih pet utakmica.

  3. Meni se ne sviđa što šutiramo po 30 trojki po meču, Muta-style.

    nije muta stajl. tako dobro lopta ide u napadu da je svaka šutnuta trojka bila iz izgrađene pozicije, bukvalno igrač sam stoji na šutu. moglu su šutnuti još više rezonskih trojki i da opet ne bude preterivanje ali nekad i preteramo sa kombinovanjem a i centri nam nisu neki napadači.

    dobro bilo je i nekih iznuđenih trojki poput bogdanovih i bjelicinih sa 14 metara ali uglavnom su igrači sami na šutu

  4. ckm bogdan igra odlično s obzirom na povredu ali sve čekam da mu nestane taj bol pa da nekoga ispoliva momački. nadam se samo da neće fince nego bilo koju sledeću. i pre početka ep smo džonovan i ja konstatovali da je od bogdana s obzirom na povredu dovoljno da odigra jednu u eliminacionoj fazi u svom stilu i dosta od njega

  5. Što se tiče eventualne neozbiljnosti i potcenjivanja nekog od protivnika, to nema pojma. Gledao sam sinoć kod Tegeltije Saletovu konferenciju za štampu. Čovek je u fazonu kao da smo jedva prošli grupu, na koš razliku, a ne da smo žestoko ispolivali sve koji nam se nadju na putu. Nema tu opuštanja ni najmanje, možete da budete bezbrižni što se toga tiče.

    A ostala mi je u sećanju izjava Antonića ili Mute nisam siguran od prošle godine, koliko je Djordjević ustvari lud. Kaže, mi se ponekad i zezamo i opustimo sa igračima, a on čovek živi košarku bikvalno 24 sata dnevno. S obzirom da nisam video treneraa koji je više ličnog pečata, pobedničkog mentaliteta i harizme preneo na ekipu, nema sumnje da će snažno jebanje da se nastavi, počevši od nesrećnih Finaca, koji neće znati šta ih je snašlo.

    Što se tiče ovog za trojke, istina je da ih pucamo dosta, ali se slažem sa džukcem, da je tu zaista minimalan broj nekih isiljenih i neizgradjenih šuteva. Na kraju krajeva, ekipa smo koja ima od 25-30 asistencija na tekmi, a nemali broj njih je za neko kucanje ili polaganje (naročito došlo do izražaja u poslednje 2 tekme, kad se Teodosić "probudio"). A i brate kako da ne šutiraš puno trojki, kad si takva ekipa da samo Radulja i Kuzmić "ne mogu" da ih šutnu.

  6. pseto88
    ckm bogdan igra odlično s obzirom na povredu ali sve čekam da mu nestane taj bol pa da nekoga ispoliva momački.

    Da s obzirom na povredu igra odlično, ali gledajući njegove kvalitete, ne, s obzirom na plafon koji ima, ovo su mu samo korektne partije. Ali opravdano, dekčo čak ni na klupi ne sedi, nego stoji pored nje zbog leđa.

    Evo statistike:
    http://www.eurobasket2015.org/en/compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.roundID_9322.teamID_96799.playerID_85119.html

    Juče se to lepo videlo gde ga je Đentile par puta prošao kao od šale, a smem da potpišem da to ne bi tako uradio da je ovaj fit 100%.

    Mogli bi malo da ga traže protiv Finaca, jer uz svo dužno poštovanje njima, mislim da nemaju velike šanse pred ovaj meč, tipa da se raspuca ne preterano, ali da dođe do nekih 15 poena, značilo bi, pogotovo jer treba jebat ustaše.

  7. Ja potpisujem da će Bogdan jebati kad najviše zaškripi. Sjetite se trojke za ćao španska gamadi, gotovo je.

  8. Teo i bjelica ono, nemamo pojma gde im je limit...

    kako je ovo lepo zapakovana istina

  9. A i brate kako da ne šutiraš puno trojki, kad si takva ekipa da samo Radulja i Kuzmić "ne mogu" da ih šutnu.

    +1

    Čak i Ćefi Marković ima procenat tipa 90% (možda preterujem al sve preko 10% od njega je 90% lool), plus što je Muta igrao košarku tako da Marinović bukvalno pređe pola i šutne, pokupe of. skok, vrati marinu i opet paf trojka, dešavalo im se 3-4 trojke da šutnu u jednom posedu. To je mislim "čuvena" utakmica u Evrokupu.

    I ja sam primetio da baš retko ide na ulaz BB, al nisam video da stoji pored klupe kad bleji u izmenama.

  10. Par puta sam video da kada svi posedaju on ode pored ili iza klupe i stoji. E sada nisam video da li uvek stoji jer ne snimaju našu klupu ceo meč. :)

  11. драго ми је да се слажете са мном лололо

    плус и на ово предрагово данас читам салетову изјаву каже нешто типа: неће све утакмице бити на 15-6 разлике неке ће бити и на једну лопту и морамо бити спремни на то, зато се љутим на неке играче који морају да схвате да је свака изгубљена лопта битна и да то не сме да се дешава. нисам цитирао али прелол сале је јебени фанатик и треба да буде и само нека их стиска може девојка у хотел јеби сине колко оћеш и можеш и ти радуља да пијеш до 5 ујутру али ко изгуби лопту караћу га ја па мута а срамота да те мута кара џд

  12. pozdrav i ovde

    Jebaćemo snažno. A Sale ima i neki džoker za drugu fazu (Grci, znate ko je Kalina? xe xe)

    СРБИЈА

  13. I ja sam primetio da baš retko ide na ulaz BB, al nisam video da stoji pored klupe kad bleji u izmenama.

    Ушао је оно сад једном против Жабара на Ђентилеа, прошао га фино и на крају јњдва избацио лопту, окрзнула обруч. Као да нема снаге. Надајмо се да ће му сад ова пауза лијепо доћи, па ћемп видјети против Финаца, можда падне нека фина минутажа.

    Што се односа осталих тиче, ово још нисам видио у било којој репрезентацији или клубу. Буквално их је Сале повезао да знају сви како ко дише. Рекао сам пар пута кад су играли утакмице, милина их је гледати. Прије стално у грчу гледам утакмице, сад као да гледам неку добру комедију, опусрим се и уживам. Нешто нереално.

  14. салетов џокер је гаги, запамтите овај пост друштванце хехе

  15. Гаги-Милутинов руше Финце.

  16. милутинов тешко, неће ни омирисати врв, али гаги мора почети да игра не може стефи сам

  17. Добро, нисам мислио да ће Милутинов да игра кад се буде ломило, али лако може добити фину минутажу послије ако се стекне фина разлика, неких 10-12 минута сигирно.

  18. Неће нама бити проблем да победимо Финце. Нама ће четврфинале бити најтеже.

    Хрвати и Чеси играју од 12 сати, питање како ће се ко од играча навићи на тај термин. Ако будемо играли са Хрватима у четвртфиналу, биће стандардно тешко јер и са једне, и са друге стране постоји онај притисак да је пораз од "мрског непријатеља" национална трагедија, плус још увек свеже приче везане за прославу 20 година од Олује и сл. Ако будемо играли са Чесима, опет може да буде тешко јер подсвесно сви Чехе узимају као лошу екипу, али за разлику од Финаца, они имају ипак квалитетнији састав.

  19. могу да нам га пуше курац и једни и други и трећи

    дај кроате злато није злато ако се и по њима не попишамо

  20. Ако будемо играли са Чесима, опет може да буде тешко јер подсвесно сви Чехе узимају као лошу екипу, али за разлику од Финаца, они имају ипак квалитетнији састав.

    Fendera, da li ti stvarno misliš da se u našoj repretentaciji na bilo koju reprezentaciju gleda sa podcenjivanjem?

    To šta mi pišemo na forumu Vukajlija, i na bilo kom drugom forumu ne utiče na ekipu. Sale je bio naoštren protiv Islanda u grupnoj fazi u nebitnoj utakmici, a podceniće Fince ili Čehe. Mislim stvarno.

    Inače što se čeha tiče, nemaju oni ekipu(čitaj 4 igrača) da trče sa nama 40 minuta.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.