Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ЈЕБИ ГЛУПУ АРМАДУ!!!!1389!!!1804!!1815!1!11
ETO TI U DRUGOM POLUVREMENU MLITAVOG KURCA TEODOSIĆEVOG KAKO JE JEBAO. Nedovića neću pljuvati, iako je već u drugom poluvremenu pokazao da ga je sralo lolo
Шпањац гргоће Бјеличину сперму.
JEBI KARAJ PRDI
Toliko od mene nemam vise sta reci
OVO STO PSETO KAZE
http://euroleagueadventures.com/wp-content/uploads/2015/04/cWEp5qwd_400x400.jpg
Salim se ipak imam ko rece bjelica nece igrati u nba hahahaha pa bjelica moze da igra na prvenstvu univerzuma jebe odakle oces skace asistira igra odbranu popunjava sudoku i pegla slagalicu na fejsu
osvajamo
JEBI KARAJ PRDI
+1
jebo majku, svaka pobeda protiv ovih ciganstura mi je kao zlato da smo uzeli
шта је дао милосављевић нисам видео
Nedovic opro 5min kuzmic digo zid za azilante spanske hahaah bogdan ce gruvati lagano ima on to u sebi samo da se oslobodi a markovic malopre u svlacionici kad je seo zgnjecio cacija jer mu je jos u dzepu hehe
Nema šta, da imamo krštenog centra bili bi bogovi
BJELICA KARA BUBREGE PREMEŠTA
MARKOVIĆ KARA VRAĆA IH NA MESTO
Ово што главно каже. Пола утакмице сам говорио само да нам је Боби ту, а онда су наши почели да гузе.
https://i.imgflip.com/qm9cn.jpg
Ja lepo rekoh da je bobiska tu prosetali bi se ovim takmicenejm jer tako bi bili u mogicnostima ovako cemo se pomiciti malo ali opet ce biti jebani svi jbg nismo teli
Шта вам је, људи? Па ово је нормално.
Мута је
Ијао које усеравање
Ово би могло Шпанцима да пољуља самопоуздање само тако, имам осећај да ће испасти од Хрвата у четвртфиналу фазон.
И ДА КАЖЕМ ЗА ДНЕВНИК ДА СЕ РАСПРАВЉАМ СА ВАМА ОВДЕ ВЕЋ 5 ГОДИНА ШТО ВИЧЕТЕ ДА ЈЕ БЈЕЛИЦА ПИЧКА И ДА НЕМА ДУШУ. "МА САВ ЈЕ КО МРТВО ПУВАЛО НЕКАКО, ШТА ЗНАМ". Е мајмуни. Лик игра много рационално, ради све што треба да ради, а могућности му расту већ 7 година мало по мало и зато и јебе сваке године још више. Схватите да не мора да арлауче после сваког доброг потеза да би био играчина. И да додам да су ону Ерцегову тројку погурала она два врапца са рекламе хехе скеч
у праву је стецан, тврдио је исто ово пре две године, сећам се