Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
шта је дао милосављевић мејмуни питао сам
JEBALE VAS ANALIZE. SAD SE PRDI POSLE ANALIZIRAMO
Koliko sam se iscimao kada se Beli Mag uhvatio za koleno. Htedoh da mrem.
Kučer sa Kurčinom hehe (pošto onaj kučer ima mali tuki hehe)
Pritisak mi trista sa dvesta za vreme prve tekme. Bojim se da ću crći kad budemo igrali finale. JEBI ŠPANCOA I KATALONCOA.
hahahahahahhahahahahahah
Naši centri postigli zajedno 4 (slovima ČETIRI) poena
https://www.youtube.com/watch?v=ICZ7OxhUOcw
Realno je mogao da proba i sa Milutinovim, sumnjam da bi bio gori od Kuzmare i Raduljice, barem kako su igrali na ovoj utakmici.
I nek neko od modova zaključa ovu temu, mnogo konfuzije unosi, ne znam gde da pišem. Ako se ne zaključava, najbolje naše utakmice da komentarišemo na onoj drugoj temi.
Jebac, Dragan dao poludistancu
pratilo se i u budvu
Raduljica danas duplo golo.
Па ово је више за уживо праћење, пљување и уздизање играча, коментарисање мечева других селекција, а тамо ћемо да пишемо сталожене анализе и примедбе, кад спустимо лопту што се каже у спорцком жаргону хех
Мислим да је тако некако било и прошле и претпрошле године.
Ma ok kapiram. :) Nego mislim da pišem post na ovoj temi, pošaljem, kad ono ja ga pisao na drugoj. Ne ide. Mora veća koncentracija. :D
AJMO ITALIJAAAA i bobi dixon, treba mi za fantazi lolo
Koja ce ovo tekma da bude prsti na sve strane
Iljasova kara, krštenica mu se prekraja da ima 18 godina.
Boro Boro ludnica
Ovaj dj pustao galvanize, slam jam i sad boro boro. Decko je ostao u 2008.
Inace kaze Denda, Barnjani odlican suter sa polidistance i fenomenalan defanzivac i bloker sto je i pokazao u nba. Smejem se naglas
Veliki NBA as, Furkan Aldemir... hahahahahhahaha