Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. коме смета јак г о б е р (т) ?

  2. па овај тренер једе говна мајку му јебем навија за ваљвачко-шабачки клан

  3. ееееееееее

  4. Petar denda je nezamenljiv.
    "prima loptu printezis i a la njegov sut"

  5. Богдан и Мута нераздвојни јеботе хаха, ко Лолек и Болек су

  6. Hhahahah

    Petar Denda je uveo novi izraz u kosarkaskoj terminologiji - ‘‘siroma‘‘.

    najbolji deo utakmice kad iskljucise dendu na 3 minuta

    Muta i Bogdan su Mirko i Slavko.
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/0/00/Mirko,_pazi_metak.jpg

  7. Elem, Španija vs Grčka bila fantastična utakmica. Spavalo mi se do jaja, pošto nisam 40-tak sati spavao i jedva držao oči otvorene, samo zbog tekme. Stvarno je grehota što je onakva utakmica bila tek u kvoteru finala, jer je sigurno 2/3 akcija pokazivalo kvalitet obe selekcije i u napadu i u odbrani. Čim protivnik ostavi prostora, neko zabije otvoreni šut. Izgubljene lopte su uglavnom bile posledica vrhunske igre u odbrani, a ne lošeg kvaliteta u napadu. Atedfsfsdffafakumpo pokazao da je i sa 20 godina mnogo više od puke atletičnosti. Kill Bill klasa i moderni sale Đorđević. Printezis ubica. Ipak, svi su bili u senci škole košarke - Gasola. Čovek igra kao Dankan iz najboljih dana: nimalo atraktivno, igra vrhunsku odbranu bez atraktivnih banana, poeni iz odbojke koji deluju toliko lako a ekšli su preozbiljna stvar, šut sa poludistance i blizu reketa na najvišem nivou. Nije uopšte pogrešno reći da je stariji Gasol podjednako velik igrač u evropskim okvirima kao Dirk.

  8. AHAHAHAAA KIL BIL KLASA? KIL BIL MI JE PUSHIO GOWNO CELO PRWENSTVO

  9. Grci opet kao na svetskom, zaređali sve pobede i kad u četvrtfinalu naiđu na tvrdo, ispadaju. Kacikaris nub izgubio utakmicu, Španci igraju celo prvenstvo s 7 igrača u rotaciji a on umesto da ih ubija tempom drži startnu petorku preko 30 minuta u igri. Ja sam iskreno navijao za Špance možda prvi put na prvenstvima, kad vidim šta radi Gasol žao mi da ne uzme medalju.

  10. Bil je odlično odigrao, samo što su Šranci jednostavno bili prejaki. Rudi je za evropske pojmove Kavaj u odbrani, tako da je svejedno Spanulis dobro odigrao. A što se Grče kao reprezentacije tiče, izglada da još uvek se oporavljaju od povlačenja Dijamantidisa, jer im je on bio duša.

  11. чекај јел стварно денда употребио појам ,,сирома" на текми? :Д

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.