Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jeba mi majku sad
Stari Egipat je bio politeističko društvo, a verujem da bi se po današnjim merilima kvalifikovao kao politički totalitaran.
Suprotno tome, berberska plemena su monoteistička (mada im vera poseduje i predislamske elemente, ali trudim se da pojednostavim situaciju), a teško da išta u njihovom uređenju može biti totalitarističko.
Pa vidi svet treba posmatrati kao jednu prizmu na suncu, zavisi iz kojeg ugla gledaš tako i vidiš svet.
Mene zanima sto nisi jebo?
smatram sebe mono-politeistom. Mislim da je u duši čoveka da bude totalitarista. Ali isto tako u duši čoveka je i da bude ono obrnuto od totalitariste.
Da. U pravu si. Ima isti koren, naučenog ponašanja ili modela ponašanja u najranijem uzrastu.