Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Може тнх
Eno na list si
Necu da budem ronaldo puca mi kurac, to da se razumemo odma
Stokton i melon bolje npr
i bre teo sam ja, al vata vikend. aj od utorka, prvi maj neradan mi pada u ponedeljak.
Shashavost.png
Ova partizanka je jedna baš šašava devojka. Ali pozitivno šašava xd
Kakav je ovo žreb? Po ovoj logici bi loptu mogle da igraju samo Litvanija i Letonija, Siti sa Junajtedom... Fifa mafija.
Šta fali? Obijica ste dobri autori i mislim da će to biti jedna uspešna saradnja.
Nemoj mi te fudbalske asocijacija plus geografija - tri puta sam morala pročitati da shavtim šta mi oćeš reći. Irak i Iran, Srbija i Sirija, Rusija i Belorusija...
jel obavezno da se napravi i poster, jer smo ja i moj kolega napravili defku i reakciju, a poster bi da preskočimo
i ubrzaj malo da ostali završavaju
kako vreme leti, tako se sve više i smorim
Pokušavam da ubrazam, šaljem im pvt da krenu, al svi se nešto snebivaju. Nije obavezno, naravno.
Inspiracija dolazi kada prihavtite Isusa!
Ko vodi u šašavosti dosad? xD
Mrtva trka.
Do kada traje glasanje? Boli me kurax da ulazim ovde subotom, a kada pogledam sve koji učestvuju, red je da potsoji barem neko ko će objektivno glasati bez dupeuvlakanja i ortčakog pomaganja.
Kralju ja sam do sad namestio oko 5 takmičenja definicija tako da ako me ne bude mrzelo pobednik je Šomi - Bohor - Pseto88
Brate, kad ste preloši, kao što vidim da jetse, neće vam pomoći i da vam je pola glasova od duplih i ortaka.
Nismo se cimali. Sve nešto na brzinu, ja stigao s puta Pseto pijan sad će 3 dan a Šominbgd kad bude napisao definiciju udara nam lemeske lolo
Kad namesta se kvalitet nema veze
Lol nubovi prokleti
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ја сам мала веверица и прави сам зврк, Лукас иде, шмрче кокос, сви у шуму трк. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Kakav objasn
Bohor, nisam jos gledao sta ste pravili za tamkicenje.