Svi putevi vode u pakao - drugi krug

1. Pa ker i sova jbg. Zato kazem definiciju cu ja kasnije ako se slucajno nesto iskomplikuje kao sto verocatno hoce bicete obavesteni na vreme

2. Ma ja ne mogu da pišem definiciju. Vas dva se dogovorite. A i ne bi bilo pošteno prema ostalim takmičarima.

3. пиши ти псето разочарао сам се у масу, дам им курве, анал, вино, дукате и они гласају за неке шљ дефке само зато што су романи или због чега год

4. Šomi pravi reakciju

5. Ja cu somi samo.da jedem nesto napravi reakciju ti sto boh kaze

6. Jebena sujeta ne znam nista o tome ali odradicu

7. Idi tamo na čet pitaj objasniće ti neko već hahaha

8. Hahaah mislis na nekoga odredjenog?

9. ps,samo se seti sisica koje se lako uvrede

10. To je to uzimamo takmičenje ako Olanika poslušaš

11. Ok bice o sisicama

12. SAMO DA SE ZAHVALIM MLADOJ PARTIZANKI ŠTO JE UDUVALA ŽIVOT OVOM ČEMERNOM SAJTU
    MALENA JAVI SE DA I MENI UDUVAŠ ŽIVOT ČUO SAM DA LEPO IZGLEDAŠ, IDE ZIMA ZANIMACIJA SE NAĆI MORA A BATERIJE NA TETRISU SU MI PRAZNE

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.