Svi putevi vode u pakao - poslednji krug

1. Da da da mislio si da je zajebancija

2. Samo sam cekao da mene banujete da prodjete ko sarli ebdo

3. Imam još uvek toliko autoriteta da mogu sugerisati ban za bilo koga ko je zaslužio. Nisam voleo banovanje ni dok sam bio mod, a kamli ovako. Jebote, ispade da sam pisao dobre defke da bi nekog oterao u zatvor, to me stavlja u rang komunističkog špijuna!

Užas. Nikad više.

4. Aj banuj rasnina onda

5. Put do pakla je, kako izgleda, popločan dobrim defkama...

6. Rasni je banovan, a nije red da rođaku sjebem i duple naloge :)

7. Lukac ne mesaj se sa tim glupim skecevima kad kud i kamo normalni razgovaraju

8. De nije brate

Ono jes' ima tu nešto :)

9. Strašna stvar, banovali nekoga na jedan dan... Valjda je to bio početni uslov takmičenja. Nisam na kraju ni ja hteo, ali da ja nisam uradio to što sam uradio, onda bi bili banovani Žajk i Lukac ako se ne bi dogovorili koga da banuju, a mislio sam da to ipak nije pošteno. Doduše ni ovako nije pošteno prema onome ko je banovan. Jeste malo glupo, i sad me grize savest. Pomalo.

10. Nije uopšte poenta u tome, da je banovan neko od nas koji smo učestvovali ne bi mi smetalo, ali zamisli situaciju u kojoj popiješ batine ni kriv ni dužen jer su se momci iz Zemuna dogovorili da prebiju osobu C.

Ne, nikako mi se ne sviđa. Kapirao sam da je nagrada u rangu "Nema nikakve nagrade nego se zajebavamo dadaistički".

11. Ja sam napisao ovo

Dogovarali smo se Lukac i ja, i ne znamo koga bismo banovali. Ja sam imao favorita, al vidim nema ga nešto u poslednje vreme, pa čemu onda sve to... Mislim da ćemo se zadovoljiti trijumfalnim zadovoljstvom čiste pobede neokaljane osvetom i iživljavanjem nad civilnim žrtvama. I ako može taj tablet, da uvaljam za travu.

A onda je bilo: e, ne može, mora neko da bude banovan, neka se Žajk i Lukac dogovore ko će to biti, inače će njih dvojicu. I jbg.

12. Rešiću Vam vaše muke čim naiđe neki mod. Biće odbanovan. Al ste neki... c c c c c c

13. Ma OK, razumem tok misli, nego mi nije jasan Truć da je uopšte pristao na takav sistem. Na njegovom mestu ja bi prihvatio uvodnu zajebanciju u slučaju da je kandidat za ban samo onaj ko je učestvovao u turniru.

Bolje da je mene banovao.

14. Ne dirati Truća.
    Šta fali, zezanje je. Nije ga banovao na beskonačno, već na jedan dan. Ja sam tražila. Rešiću. Bićeti svi zadovoljni.

15. Na njegovom mestu ja bi prihvatio uvodnu zajebanciju u slučaju da je kandidat za ban samo onaj ko je učestvovao u turniru.

+1

Partizanko, znaš li kad ćeš legalizovati zečarnik? Nikad

16. Bruce

Imam još uvek toliko autoriteta da mogu sugerisati ban za bilo koga ko je zaslužio. Nisam voleo banovanje ni dok sam bio mod, a kamli ovako. Jebote, ispade da sam pisao dobre defke da bi nekog oterao u zatvor, to me stavlja u rang komunističkog špijuna!

Užas. Nikad više.

Поврачачу мајкеми

17. Bruce

Vi ste ozbiljno banovali čoveka? Ja sam mislio da je zajebancija u pitanju!

Nikad više neću učestvovati u takmičenju koje rezultira kažnjavanjem random osobe. Zgrožen sam.

ПОВВРАААЧАААММ ГХААААРРРРДЕЕДДФФДСААССС БЛИИТЗЗЗЗТТРДДДДЏЦЦ

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.