Euroleague Fantasy

1. Sprdam se bre, to je neka greška, ja uto neveruem!

Nije realno da mogu samo 3 izmene ukupno, posle svakog kola, mogu da potpišem.

2. to je verovatno nemoguće jer dolazi do novih faza takmičenja, top 16, četvrf i to, poosle kojih moraš da promeniš dosta ljudi

3. Па и ја ценим дио, ал' реко' дај да прочитам правила на брзину, нађем ово што се односи на трансфере, и рекох АУКУРАЦ. Ваљда су се само лоше изразили, или сам ја глуп па не могу да растумачим боље, да се односи на појединачно коло.

4. Нису ваљда направили овако јебачки сајт и објаснили и премијерлигашком фантазију шта је брзина апдејтовања да би такмичење имало правила ко фантази на Б92.

5. Дакле и ти мислиш да је дозвољено макс. 3 за цело такмичење. Ок, причекаћу да прође и следеће коло након што после овог извршим 3 измене, ако не буде могло да се мења даље - батаљујем говно, не пратим више ово, ионако нема шта ни да се прати, постаје баш срање.

6. hahahha pa oni nisu normalni

7. Each team will be allowed to substitute three (3) players per week. The substitution period begins shortly after all weekly Euroleague games are complete and will expire a few minutes before the start of the next week's first game. Unlimited changes will be allowed between the end of the Regular Season and the start of the Top 16. Once the Top 16 starts, a limit of three (3) changes will be allowed between weeks, the same as during the Regular Season. Unlimited changes will be once again allowed from the end of the Top 16 until the end of the Playoffs.

8. Gde nađoste to vaše?

9. Bile su dozvoljene tri izmene po kolu u prethodnim sezonama, ne verujem da su menjali ove godine jer je predebilno. Šta, kao trojica slome nogu i ja mogu da se jebem do top16, nelogično je jbg.

10. Cincare zameni cinc sa govn. Majmune. (salim se)

11. Ništa ja nisam tražio/našao.

Kriva Drina ispravljena terajte dalje.

12. Editovan prvi post. Kacicu novu tabelu posle svakog kola.

13. ок, нисам успео да вас деморалишем и усерем вам игру, извињавам се xDDDDD

14. али пише стварно ово што сам цитирао, само што ми је било мрско да читам цео правилник, него листао и чим сам случајно натрчао на део о куповини/продаји играча прочитао само то и пренео.

едит: доле испод тог твог дука, једно 2-3 пасуса ниже.

15. sahranili me dj strawberry, sasha, i jebeni ciglas logan

16. Овдје ме је баш усрало. Иначе немам спорт клуб и лаптоп ми је рикавела, тако да ћу вјероватно од сљедећег кола да заузмем средишњи дио табеле гдје ми ке по до сад показаним такмичењима и мјесто.

17. Zna li neko je l Ertel definitivno ne igra večeras? Nemam uopšte prostora za neke kombinacije za ovo kola, pošto u timu imam tri povređena igrača, bar prema sajtu

18. ја купио симона за ово коло, а ви како 'оћете, узеће симон бар 12 шутева вечерас, погодиће ваљда неки.
    и рејеса сам уз'о, јер јебига, немамо четворку, требало би да стрпа бар 13-15 поена.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.