Euroleague Fantasy

1. Дука, ја налетео на ово, што ти и не помаже превише:
    http://www.mvp.rs/mvp-forum/fantasy-igre/201-elfc-h2h-liga-2015-16?start=300#130499

Мене занима шта је са оним Екпе Удоом који курац.

2. Hvala Stevo, i ja sam naletao na sve neke nepotpune vesti o njemu. Eno sad mu i sa sajta fantazija skinuli crveni krstić, kao da nije povređen

3. и рејеса сам уз'о, јер јебига, немамо четворку, требало би да стрпа бар 13-15 поена.

Хоћеш да ти образложим зашто је ово лош потез?

4. Zato sto.ce rejes igrati 7min

5. Hoću. Sem ako je objašnjenje da će nas načukati u prvoj četvrtini i onda će i rodrigez i fernandez i svi da 'lade jaja na klupi. Onda neću.

6. Ја убацио Томпкинса, контам да ће разиграти црнца фино. Не би требало да има већих проблема против Симона.

7. Може он имати добар меч, али просек му је 1, што значи да је имао индекс 1 на прошлом мечу. А цена 60. Рецимо да вечерас скупи 23 ип, просек ће му порасти на 12, а то значи да му цена пада на 48. А Цирбес нпр. са идексом 6 вечерас (просек му онда пада на 15) иде на 60. А мислим да ће Цирбес бар 10 скупити. Размишљао сам о Томпкинсу, он би могао бити одличан вечерас, али може цена и да му падне и да порасте. Свакако је он бољи избор Рејеса, ако баш хоћеш крилног центра Реала.

8. У ствари, неће пасти цена на 48, него ће тежити ка 48, а пашће за 15%, значи за неких 9.

9. Ja imam Kalpepera. Kako vam se cini to?

10. euroleague.net -> news -> latest i tu imate injury report za svaku ekipu, pred svako kolo. Zlonamerni će opet reći da sam čekao da počne kolo i zaključaju ekipe da bih podelio ovu informaciju s vama, al to nije istina lolo

11. Idi bre u kurac stec, ne mogu da mozgam toliko oko izbora, mrzi me pošteno :)
    U pravu si, sad vidim, ali me mrzi i da ustanem iz fotelje sad i da promenim uopšte (mislim, čak i kad bih mogao, da nije već počelo).
    Ja sam samo gledao da izbacim mitrovića, gavela i tadu čini mi se jer on brat nema nade da uđe uopšte, pošteno nisam ni minut razmišljao o izmenama potencijalnim, ostavio satoranskog za sad, ali ga izbacujem u sledećem krugu.

12. Мрзи га да мозга... Фантази је наука, ало!

13. stevane hocu te u mom timu. Pravim tim za pocetak novembra gde cemo igrati ovo u real money. Planiram uzeti mitketa, tebe i jos dvojicu. znaci DFS for real money. Kapiram da si za? bicemo povezani skajpom 24/h...

znas kad Raiden svuda po svetu uzima borce za Mortal Kombat? e pa taj fazon, probicemo se zajedno na vrh fantasy sporta koji tek sad stize na evropsko tle

14. Zasto ne igra ovaj pulen jebem ti

15. euroleague.net -> news -> latest i tu imate injury report za svaku ekipu, pred svako kolo. Zlonamerni će opet reći da sam čekao da počne kolo i zaključaju ekipe da bih podelio ovu informaciju s vama, al to nije istina lolo

lolo

HAHA KOJI PEDERSKI SMAJLI OVAJ "LOLO".

Armine decxko priključi nam se.

16. Pulen me zajebava na fantaziju i na tiketu

17. Ko ima Djentilea u ekipi, zadovoljno trlja ruke

18. Djentile drzi nivo jos od ep lud nacisto

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.