Euroleague Fantasy

1. Јебени Шафарцик. Што би Лимени рекао, ИГРАААААЈ!

2. Па је л' реалан овај Зубчић, против Олија у гостима имао 20, против Лиможа код куће је стигао до минус 5, ево сад даде тројку за минус 2. Нисам очекивао да ће опет да одвали, али бар неких 5 до 10, чисто да има пораст цене.

Мечом Ефес - Армани сам презадовољан, три играча са највећим индексом су ми у екипи.

3. Unikaha ne sme da da vise od 20 poena u posl 2 cetvrtine da bi mi prosao tiket, da li je moguce? Koliko lajkova podrske?

4. Флипсе, бураз, ја немам на чему да гледам овњ угакмице, само чепркам по статистикама којекаквим, за сад даје резултате, нисам иначе неки стручњак претјерани. По мени до сад Стец, Дио, Млатони, а сада и Бенисијо најбољи познаваоци кошарке на сајту.

Како Шафарцик проигра кад му подвикнеш мало, нема.

5. 122 poena, šest igrača, za sad. pozz

6. Браво, Шоми.

7. Šalim se, 53 od sedmorice.

8. koja je prodaja ovaj pavlovic sve mu solarijumsko jebem

9. И ја баш пошао да напишем. Јебо га Ђорђевић што га вратио са пецања. Мора да му је обећао ђир рибарским бродићем кад буде сезона у ЦГ.

10. izijem flips

stevane hocu te u mom timu. Pravim tim za pocetak novembra gde cemo igrati ovo u real money. Planiram uzeti mitketa, tebe i jos dvojicu. znaci DFS for real money. Kapiram da si za? bicemo povezani skajpom 24/h...

znas kad Raiden svuda po svetu uzima borce za Mortal Kombat? e pa taj fazon, probicemo se zajedno na vrh fantasy sporta koji tek sad stize na evropsko tle

Митке

Флипсе, бураз, ја немам на чему да гледам овњ угакмице, само чепркам по статистикама којекаквим, за сад даје резултате, нисам иначе неки стручњак претјерани. По мени до сад Стец, Дио, Млатони, а сада и Бенисијо најбољи познаваоци кошарке на сајту.

:D

Изијеме, готивим Миткета, али не треба нам у тиму неко са оваквим ставом. На моје услуге можеш рачунати само ако скупиш екипу високо амбициозних људи. Митке је превише добродушан за сурову фантази бару пуну крокодила. Млатони ми се свиђа нпр, треба нам такав један бескрупулозан тип.

11. Ово што Стец каже. Мада ко зна, за коју годину можда и досегнем ниво познавања кошарке као поменути. Јбг, ипак пратим кошарку од прије 2 године, лололо.

12. Митке, више мораш веровати у себе!

Четири играча ми донела 106,7, а Зубчић морон минус 3. Сад ће ови наши да ме уканале, имам 3 Звездина лол

13. Четири играча ми донела 106,7, а Зубчић морон минус 3. Сад ће ови наши да ме уканале, имам 3 Звездина лол

+1
    +Đenku koji je imao 0.5 ja msm. LOL

14. Томпкинс јебе, не уреко се.

15. Indeksi igrača Zvezde na poluvremenu:
    Sofo -6
    Nastić -3
    Simonović -2
    Tompson -1
    Mekel -1
    Lazić -1
    Tejić -1
    Rebić (koji nije ušao u igru) 0
    Cirbes 1
    Jović 3
    Gudurić 6
    Boriša 7

16. одлично, имам и симона, и настића, и рејеса, имаћу само од њих -20 јебемти :Д

17. Сва срећа па сам избацио Јовића и Цирбеса. Шафарцик одрадио посао са својих 19,8.

18. Skupi ti Simon indeks 17 na kraju, a Rejes 11. Nastić ostao u minusu i nikog nije povredio :(

19. 46,2 од 4 играча. Сутра још Зизис, Де Коло, Калина, Весели, Ерден и Клавер. Ваљда будем изнад 130, то ме колико толико оставља у трци за чеоне позиције.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.