Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja imam Gista i Wajta.
Гист опро на руке.
95 од шесторице, сјебали ме Томпсон и Павловић.
134,7 од осморице, а међу њима Зубчић и Томпсон са -3 и -2. Сутра још Дрејпер и Клавер, нек пребаце 150 и бићу задовољан.
Jebemte Đenka u pasoš!
Jović i White po 20, Zirbes 13. Nije nešto jbg. Nadam se da će sutra da šure.
Neću prežaliti nikad Đentilea, nisam mogao da ga uklopim jebemga. A pokušavao sam.
код мене 50 и нешто од четворице, од тога је један настић, није толика пропаст колико сам очекивао. сад јебига, сутра имам саторанског, питање колико ће да игра, имам и махмутоглуа, он тек неће, тако да чекам само веселог, стрелниекса и евентуално харангодија.
Djentile i Veseli su mi must have u svakom fantaziju.
јесте брт, ал' зато немаш настића и остале балванчине, него солидну екипицу, а код мене 3-4 играчине, ал' зато остали не пребацују 10, а врло често терају и у минус.
Đentile Veseli i De Colo su mi 3 igrača koja sam prvo hteo da stavim pa da vidim šta ću posle i kako. Taj trojac sam imao i na EP od prvog kola. Vidim da od toga nema ništa, batalim De Coloa, pokušam opet nešto, vidim da je klimavo baš, pa prodam i Đentilea.
Nije ni meni neka ekipica prošlo kolo sam imao Logana i Pecaroša kretenčine inače bi bilo do jaja kolo. Njih dvojica mi ukanališe ostatak ekipe.
STECAN - VESELI SE
http://www.dodaj.rs/f/3B/IJ/1H5qUs2P/6.jpg
Помоћник Боб
Овај Клавер је захвалан играч, не сили пуно лопти, солидно за 3 шутира, фино скаче, зна и да одигра пас. Прошло коло је одигра фино, чини се да и ово неће бити ништа лошије. Мало су га потцијенили са 30 кредита на почетку...
Дрејпер трећи у минусу... Он, Томпсон и Зубчић, минус осам. И поред тога ћу имати 150 поена.
Мене тренутно јебе Ерден усрани, прошло коло одвалио, сад на полувремену има - 1. Јако интелигентно што сам га мијењао за Мелија...
ЕДИТ: Сад бих ја ова своја муда појео...
84 tacno imam sa 4 igraca. Ostali jos Nichols, Varnado, Higgins, Kalinic, Buboa i James
Фењербакче ће ладно изгубити од мутавог Стразбура...
Burusis 38 O.o
120,3 ово коло ако Нандо не буде улазио у игру. Баш лоше коло што се мене тиче.
Dje vam Burusis ahahahaha
130. Malo jbg, Veseli razocarao.