Gde biste voleli da ste se rodili?

1. U Narodnog fronta umesto u Višegradskoj, jer su ti idioti pomislili da imam neku boleštinu (bio sam malo žućkast), pa sam ostao mesec dana po rođenju tamo, boli me iglama i vadili uzorke kičmene moždine. Takva trauma verovatno je ostavila posledice.

2. Nije bitno gde si se rodio, nego koliko prijateljstava si stekao :)

3. у кљајићеву дефинитивно

4. Valdemare, imao si novorođenačku žuticu, pogotovo ako si prerano rođen, tj. nedonesen. Morali su raditi sve to što su radili, vjeruj mi. I opet si izrastao u dobrog, velikog dječaka, ništa ti ne fali :-)

5. у кљајићеву дефинитивно

aaaaaaaaaa! Gde Krnjaju nađe?!?

6. u kolima, dok je bila neka velika guzva na autoputu

7. GDE DZAMIJE NEMAAAAAA

8. U Semberiji pa da ceo život želim da sam se rodio u Kraini

9. реално да сам се родио у семберији много би ми лакше падало што живим сад у косјерићу

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.