Ajmo malo sajber borbe za Kosovo, dok ne dobijemo motike

1. Kad nestane argumenata, kreće vređanje... Pogodio sam da si Šiptar pa me vređaš, i očekuješ da uzvratim istom merom? Isuviše su ti nerealna očekivanja, Care. Vidi, znači, ja sam pogodio da si Šiptar. Jako si besan zbog toga. Sediš u kući i grcaš, i vrhunac tvoje moći u tom trenutku je izvređati nekoga. A sada, možeš sprečiti izliv ovih nesrećnih izbljuvaka time što ćeš turiti prst u čmar ( ili u usta ), ukoliko ikako ima razlike. Ili, idi nastavi jebati kozu, kod vas je incest ionako normalna stvar.

2. http://www.dodaj.rs/f/G/8/nOcwcdE/2326563.jpg
    Укусне хрскаве гирице, прсте да полижеш!

3. Nisam ništa posebno hteo da kažem, hteo sam samo da demonstriram koliko ne poznaješ srpski. Izgleda da sam u tome definitivno uspeo. Ponovo te molim da me ne trpaš u svoju bugarsku domovinu, ukoliko si ti bio ljubazan da svoje roditelje ostaviš da prose, ja ih sigurno neću zbrinjavati. Pižurica je srpsko prezime, Pižurice su dale niz boraca protiv osmanske i mletačke vlasti na etničkom srpskom prostoru. Naravno, ti to ne znaš, budući Bugarin. Moraš upoznati neprijatelja da bi mogao da se boriš protiv njega, zato uči srpsku istoriju.

4. Koliko besa, Samopotapam. Kažu psihoanalitičari da je to simbol neoslobođenih frustracija. Kriza identiteta je jedna od njih. Jednom kad odrasteš, ako oslobodiš svoje frustracije, pogledaćeš svoje postovanje ovde, reći ćeš "kako sam bio mlad i glup", i ljubićeš svoju albansku domovinu onako kako zemlja tvojih predaka to i zaslužuje.
    Žao mi je što nisi dobio vaspitanje kako zaslužuješ, ali izborićeš se ti.

5. Care, ne boj se ti za mene, nego, idi nastavi jebati kozu, kod vas je incest ionako normalna stvar. Jedino što me interesuje, a to je jedna stvar: zašto skrivaš SVOJE Albansko poreklo??? Od dalje rasprave odustajem, ovo postaje transfer blama.

6. E ovako momčine, 21:37 je, izbivam vam kurcem mozak kroz uši više od tri dana, odavno nisam jebavo nekog ovoliko dugo, previše ste glupi, tschüss

7. Treba vas nabijati nogom u glavu

8. Kad nestane argumenata, i kad i sam shvatiš da si Šiptar, jedino ti ostaje da se povučeš.

9. Туркобугарине, успео си у свему, свака ти част, ево руке :)
    Само, остаје нејасно - имаш ли руку и у чему си то успео?

"Момчине"? Ти нас "јебеш"????? Гле... па ти си и педер. Тако се и понашаш. Па, буљашу један! Ајд што си издајник, ајд што си пола Турчин, пола Бугарин, али да уз то будеш и пеееееедер. Е, претера га, баш.

10. Ode Car. Mnogo je sad ponosan na sebe. Izbio vam mozak kurcem. Pametan, načitan, zna istoriju i srpsku gramatiku.
    Slavi svete Vrače a ne priznaje Svetog Savu.Jednom rečju savršen.
    Na internetu.
    Ali neće da se gleda sa Granjkom u realnom zivotu a ne žalim pare da platim, nisam prodao zemlju al sam uzeo bratu srbinu, uvatio ga u kradji.
    Pobedio u internet raspravi.
    A ovi drugi misle da su oni pobedili.

11. Boli vas ljudi kurčina, ja da vam kažem.

12. пола Турчин, пола Бугарин

Грањка, немој да дајеш Делијама идеју шта да певају у Нишу. Лолололо

13. Romanians are actually tracians, due to the latest dna testing, proving that the romans did not asimilate the dacians and the people from today's Romania are actually directly (lineal) descendants of the old tracians and geto-dacian people !!! not romans or whatever! it's all in the DNA!!!
    about the Romanian-Hungarian problem: Hungary is working for stealing Transylvania, mostly for it's natural resources with the help of the romanian government. I don't know if the romanians are going to do something about it, as it's own police force and other control forces are fighting their own people, but also the government and all the media is not saying anything on this matter. They took advantage of the corrupt politicians (all of them) and now they turn every efort of the last 100 years into action, trying to steal Transylvania. Truth is that Romania should claim it's old name, DACIA, because romanians are among the only nations who still lives on the land of their ancestors, where the people actually formed. Sory for my lack of fluence, but I hope I made it clear about what's actually going on! Romanians don't have any problems with the hungarians, just that the hungarians are burning romanian national flags and all that kind of stuff, showing an agressive subjugation attitude! The world doesn't rly cares of all that, doesn't cares about the truth; I am sure that everyone will watch the take-over and do nothing, as the media will tell you that it's the right thing to do. watch this! thank you!

https://www.youtube.com/watch?v=6PBdNU7xAcM

14. У Нишу су Цигани, као и у Обреновцу :) Ко пева, зло не мисли, чак ни хоџа Дино.

15. http://www.dodaj.rs/f/3n/Pk/MJ0Xm8D/untitled.png
    Mada je sigurno da ih ima dosta više neprijavljenih. Interesantno je da ih ne bi bilo nikako, hteli su Nemci da ih sve deportuju, u logore valjda, ali spasio ih neki domaći polušvabo, Branko Vinter. Evo jednog lepog članka uz to, kao pouke da bi uvek trebalo ostati čovek, i da se može biti human, bez obzira koje si nacionalnosti.

Posle Prvog svetskog rata u Obrenovac se doselio jedan Nemac - Branko Vinter. Bio je zanatlija metalske struke. Svidela mu se Srbija i srpski narod, primio je pravoslavnu veru, slavio slavu kao svaki srpski vernik i postao ugledni građanin Obrenovca.

Za vreme okupacije, Nemci su ga obavezali da bude tumač komandantu nemačkog garnizona u Obrenovcu. Nikakav "saradnik okupatora". Naprotiv. Od tog momenta Branko Vinter ulazi u istoriju Obrenovca, a posebno obrenovačkih Roma. Činio je sve šta je i kada je mogao da spase Obrenovčane od progona i odmazde okupatora.

Ali, jedan događaj dobro poznat u Obrenovcu usmerio je ime Branka Vintera ka legendi. Evo zašto. Jedne ratne godine, komandant nemačkog garnizona u Obrenovcu dobio je naređenje da sve obrenovačke Rome, tada nazivane Ciganima, deportuje na prisilan rad u Nemačku. Saznavši za to, Branko Vinter, komandantov tumač, zamolio je komandanta da primi jednog obrenovačkog Roma, nadaleko poznatog virtuoza na violini, Icu, zvanog Slavuj. Po savetu Vintera, Ica je poneo svoju violinu i pred nemačkim komandantom odsvirao nekoliko poznatih melodija čuvenih nemačkih kompozitora, među kojim i poznati Štrausov valcer "Na lepom plavom Dunavu". Nemački komandant je bio iznenađen lepotom Icinog muziciranja. Vinter je to iskoristio i objasnio mu da su svi obrenovački Romi talentovani muzičari, vredni i pošteni ljudi i zamolio ga da izdejstvuje povlačenje naredbe o njihovoj deportaciji u Nemačku. Tako su obrenovački Romi ostali u Obrenovcu.

16. Ако сте 2002 имали 364 пријављених Рома, колико сте их имали 1941? 3?

Јеботе, Лимени, па по овом попису који си приложио више делује да си послао попис из Јасеновца, него из Обреновца.

Ваљана поука, обратићемо пажњу на њу, да будемо хумани када будемо ишли да убијамо Немце по Немачкој, па да поштедимо успутне Роме.

Ето, баш је ових дана нека будала из Велике Британије послала Војсци Србије Библије да читају, како не би више вршили ратне злочине, а неки наш Цар Јуда од генерала `ладно прихватио такав "поклон". Тако и ова твоја прича... Да је на немачком, можда би стигла до праве публике. Јер, тај Бранко остаде жив у Србији, а да нам требају такве поуке, прво би њега посадили као зумбул у сред Обреновца.

17. Taj Branko je bio Nemac koji je zavoleo srpski narod, prešao u pravoslavlje, i za vreme rata stalno je pokušavao da olakša stanje lokalnog stanovništva, Srba, Cigana ili drugih. Hteo sam reći, važno je biti čovek. Nadovezao se na priču onako, bez veze. Ne shvatam tu analogiju tvoju sa Biblijama, verovatno si nešto pobrkao. Ali, kad budeš u svom ubilačko-osvajačkom pohodu stigao do Majnca ili Dizeldorfa, pošalji razglednicu, da znamo da si dobro, i seti se humanog Branka Vintera.
    I uopšte, obuzdaj malo paranoju. Tvoje tumačenje moga pisanja i dovođenje istog u vezu sa ovom biblijskom aferom nema veze s vezom. Njušiš neprijatelje gde ih nema. Da sam napisao izjavu "runolist je lepa biljka", ti bi dreknuo: "Izdajniče, a ne pričaš ništa o Pančićevoj omorici, a? I kako su Švabe krčile šume za vreme okupacije!"

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.