Ajmo malo sajber borbe za Kosovo, dok ne dobijemo motike

1. Хвала за ничим изазвано просветљење и лепу причу, баш сам мислио да си непријатељ и спремао се да кренем у убилачко-освајачки поход по Немачкој. Али сада када сам прочитао твоје редове, нешто је прорадило у мени. Схватио сам да је Бранко свако од нас. И угасио сам ратну машину и спалио планове за поход, све захваљујући теби. Да, заиста је важно бити човек... Чак и према онима који су нам секли Панчићеве оморике. Еј, јадне мале Панчићеве оморике...

2. Snežana, hajde zaćtui već jednom! Gde ćeš ti da ideš, šta ćeš ti plaiš? Pobesnela si ti mnogo.

3. Oj Kosovo Kosovo zemljo Dusanova
    zemljo hrabrih i junaka...

jebiga dalje se zviždi.

4. Ko ne dodje na boj na Kosovo
    ne imao roda ni poroda
    od ruke mi ništa ne rodilo
    rujno vino ni pšenica bela
    more Marko ne ori drumove
    more turci ne gazte oranje
    joj bogami nije umro Rade
    nije umro već se ukurvio
    ne odajte vi jatake naše
    kod kojih smo zime zimovali
    zimivali bkago ostavljali
    kad se zeni srpski car Šćepane
    nadaleko zaprosi devojku

5. Zar vam nije lijepo i argumentovano objasnio Car da Dusan nije bio Srbin?

6. Зависник, не иде то тако, већ овако:

Поранио Краљевићу Грањко,
    Поранио прије зоре ране,
    Не би л' стиг'о у бој на Косово.
    Све од стана до катастра бјела
    Он се путем ГСП-ом вози,
    И овјера картицу Бус Плуса.
    А када је у катастар стиго,
    На дверима окачи "Пауза",
    Диже ноге, крену пасијанса
    Да отвара дијељења разна.
    Боже мили, чуда великога,
    Пасијанса када му досади,
    Он ти узе, притисну икону
    (ал не ону српску што се слави),
    Већ на десктоп штоно стоји мала.
    На форуму друштвеном се нађе,
    Маше сабљом и десницом руком,
    А лијевом бурек поштрпкује,
    Те Косово од некрста брани.
    Бранио га љетњи дан до подне,
    А када га пјена попанула,
    Он ти тада остави Косово,
    Па он оде мало и да ради.
    А већ сутра када јутро сване,
    Поново ће Косово да брани,
    Јал с буреком, јали кроасаном,
    Све у типке љуто лупајући
    И пљујући некрст издајнике.
    Мало има такових јунака
    Кано што је Краљевићу Грањко.

Од Валдемара, Грањки, срдачно!
    4. 11. 2015.

7. Valdemare ta ti je odlična.

Ja znam odlomak iz Moj na Misaru

eno vidi Stevana Kurcule
    na kurac mu stanu po tri bule
    po tri bule i dva janičara
    i još frtalj slobodna mu kara.

Dok sam branijo kosovo znao sam celu

8. :))))))))))))))
    Браво! Песма је С А В Р Ш Е Н А !
    И у складу са темом и у складу са ликом и делом моје сајбер маленкости. Само недостаје посвета, што ће Господин Лимени да исправи, а ја ћу да окачим на профил, јер толико пажње, љубави и труда мора да се цени.

Господине Лимени, не бих претерао ако кажем да сте ушли у анале. Молим за посвету и аутограм.

9. Kad Granjanka Kosovo brani
    Znajte da smo svi najebali

Posrao se i po ovoj temi
    Svi ga jebu a on samo peni

Trebali su potpisi da se skupe
    A ne da ga Granjanka primi u dupe

Kosovo više ovde nije tema
    Već da li Granjanka 2 ganglije nema

10. Javio sta ima?
    Ja malo sa ovog dok mi ne istekne sopstveni na rasnom.

11. stratimirе, твоје педерске склоности су дошле до пуног изражаја, као и твој ниво двогодишњака. Гледај како мајстор Лимени слаже стихове и учи се.

12. Mejmune jedan duže sam od tebe na sajtu nemoj tu da mi sereš nešto.

13. Наравно да ћу ти посветити, драго ми је што ти се свиђа ова незлобива песмица.

14. ajte da ne dangubite, pomozite da mi defka udje u populjar
    da ne reklamiram odje, ko voli, taj i izvoli
    bez mene se i ne bi israli ovoliko

15. stratimirе, ако си дуже од мене на сајту, онда извини. Нисам знао. Онда имаш пуно право да будеш педерчина до миле воље.

16. Лимени, песмица јесте злобива, али је тако мајсторски упакована да јој то само даје додатни шарм. Где ме нађе с пасијансом :))))

Ајд, стави посвету, па да качим на профил.

17. Велико хвала Лимени, постављено.

18. Издржао сам до 16. стране и тек онда сконтао да се покретач Хенри ућутао још негде на једноцифреним...
    Грањка, већ си ми једном одговорио, и уважавам тај одговор, али не вреди: буни ме (а можда ти, заправо, само завидим, ко зна?) како имаш толико енергије и стрпљења? Ти, брате, покушаваш да полемишеш са Порфирогенитом, немачкарима, Јиречеком, Милијом Станићем и ко зна ким све не, сублимираним у један мозак који, од свих можданих капацитета, има изражену једино фотографску меморију и способност да тако инпутиране податке лиферује навелико, као да се истинитост чињеница и здраворазумско расуђивање мере количином истресених података по јединици времена и ове беле површине. Па ко је брбљивији и ко више истролује, тај је у праву, и паметнији, и већи фрајер у друштву.
    Теорија великих бројева је вероватно крива што се, у тој бујици неповезаних података, поткраду и бисери попут "Срем и Војводина", или да се Душан потписивао само као цар Срба и Грка (о Охридској архиепископији и "логичним" закључцима изведеним тим поводом да и не говоримо), али предност логореје и јесте у томе што у толикој гомили ноторне бесмислице прођу неопажено - важан је општи утисак који треба оставити пред пуком: "Дечко, ти си глуп јер је Хајдегер рекао ово, Хајтгер то, а Хајнекен, опет, оно!", а Штефице "Боже, как је паметан!" Цвек ("У раљама живота") само влаже (оне, уосталом, и јесу циљна група, а не неки тамо Грањка, који се накачио да смета и ремети хармонију).
    Ако се на све то дода гарнирунг у виду неизбежне сервилности према ауторитетима (који су постали ауторитети по истом принципу по којем функционишу и они који се на њих оргазмички позивају), онда ћеш, надам се, бар схватити (не очекујем и да прихватиш) зашто мислим да нема сврхе трошити енергију на полемисање са нечим што је, у својој суштини, излагање ex catedra, и давати му својим учешћем привид (и легитимитет) дијалога.
    Ако ни због чег другог, а оно бар зато што није пристојно упадати некоме у разговор (макар се радило и о "саговорнику" који је самом себи довољан за разговор).

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.