Polako, ali sigurno...
  • Zhajk

Видим ствари у смислу победа или смрт , а не само победу , већ укупног победу . И то је истина : Ја увек имам . То је или победа , или не смета . Једино вредно ради је немогуће . Све остало је сиво . Ти си рођен ... као човек ... са нервима једног војника , хапшење једног анђела , да се подигне фразу , али нема сврхе за то . Овде? Где је употреба за то ? Ви подесите да буде филозоф или краљ или Шекспир , и то је све што вам дати ?
    Желим неограничен ствари . Желим све. Прави љубав. Прави кућа . Прави ствар ... сваки дан.

https://www.youtube.com/watch?v=lHIvgbsNcx0

• Рабин Шлома

Lupajte više manje na igrače u basketu, stavite po 15ak na jedan tiket, trebalo bi da ubodete nešto jednom u godinu, dve dana.

#RABINTIPS

• Predražinjo

I Južnoamerikanci su spremni da mi na novoj temi donesu jedno pravo malo bogatstvo noćas. Nema gde da se padne, realno.

http://i.imgur.com/TH9SYAd.png

• Radoje Cincar

натерајте неког да закључа ову претходну, оно је зло.

У НОВЕ ПОБЕДЕ!

• Ledeni

Zajebite poene igraca pa mozda nekad i dobijete. Pozz

• Makaronac

Noćas sam sanjao plavog slona

• Zhajk

bez zajebancije sutra ujutru izbacujem u prvi post kako ćemo sistematski odrati kladionicu, a pamtićemo svaki uloženi novac
    TENIS STOP
    HOKEJ STOP
    KOŠARKA STOP

• Бохор

Predražinjo lud axaxaxax

• Бохор

To Žale samo balfu matoree

• Zhajk

Ma ide mi sve na ku*ac
    VERUJEM DA ZAJEDNIČKI MOŽEMO DA DODJEMO DO POZITIVNIH REZULTATA

• ps

Stize juznoamericki tip za nekih 7min

• izijem flips

Видим ствари у смислу победа или смрт , а не само победу , већ укупног победу . И то је истина : Ја увек имам . То је или победа , или не смета . Једино вредно ради је немогуће . Све остало је сиво . Ти си рођен ... као човек ... са нервима једног војника , хапшење једног анђела , да се подигне фразу , али нема сврхе за то . Овде? Где је употреба за то ? Ви подесите да буде филозоф или краљ или Шекспир , и то је све што вам дати ?

Желим неограничен ствари . Желим све. Прави љубав. Прави кућа . Прави ствар ... сваки дан.

ovaj citat ako moze u prvi post

• ps

Cucuta-la ekvidad minus golovi do kraja odigrati za nekih 6,7-10min tik pred padanje granice sa 1,5 na 0,5 treba da je oko 1,9 kvota sada nije nesto ali za uduplavanje somundare sto.da ne

• ps

Lajv je u pitanju

• Radoje Cincar

добро, сад кад вас је псето изјебао за нови почетак, ево вам добитни за сутра:

Бајерн 2
    Атлетико х2
    Бајерн победник меча 1
    Локомотива победник меча 2

квота једва изнад два, да се разбије малер. и то, и да почупа из гована, ако не прође збогом коцко једно месец дана.

• ps

Pa jebem ti ne.mogu ni somacu da prodjem ko covek

• Deku

Ne bih to odigrao sve da mi je dogorelo, ko da jebeš kurvu s kondomom pa da si ujutru bezbrižan GDE JE TU ČAR!?

• Radoje Cincar

догорело брт, чак се после чешем што сам ставио бајерн у фудбалу уместо уникахе. толико догорело.