Polako, ali sigurno...
Видим ствари у смислу победа или смрт , а не само победу , већ укупног победу . И то је истина : Ја увек имам . То је или победа , или не смета . Једино вредно ради је немогуће . Све остало је сиво . Ти си рођен ... као човек ... са нервима једног војника , хапшење једног анђела , да се подигне фразу , али нема сврхе за то . Овде? Где је употреба за то ? Ви подесите да буде филозоф или краљ или Шекспир , и то је све што вам дати ?
Желим неограничен ствари . Желим све. Прави љубав. Прави кућа . Прави ствар ... сваки дан.
Видим ствари у смислу победа или смрт , а не само победу , већ укупног победу . И то је истина : Ја увек имам . То је или победа , или не смета . Једино вредно ради је немогуће . Све остало је сиво . Ти си рођен ... као човек ... са нервима једног војника , хапшење једног анђела , да се подигне фразу , али нема сврхе за то . Овде? Где је употреба за то ? Ви подесите да буде филозоф или краљ или Шекспир , и то је све што вам дати ?Желим неограничен ствари . Желим све. Прави љубав. Прави кућа . Прави ствар ... сваки дан.
ovaj citat ako moze u prvi post