Polako, ali sigurno...

1. Ne vredi jbg sjebo me dortmund odustajem za nocas odo u kafanu zadovoljicu se pozitivnom nulom

2. Dilejni i Djentile za velike novce uvek, ali uvek OVER

3. DOBRO HOCETE LI DA VAM KAZEM DOBITAN TIP?

EVO CURRY ISPOD POENE.

4. Harden 28.5-
    Parker 13.5+
    Rendolf 15.5+
    Grifin 26.5-
    Voker 16.5-
    Galinari 17.5+
    Ajzea 19.5-
    Kanter 14.5+

5. Torima daj mi 3-4 sigurna igraca od ovih koje si stavio

6. kari ti je minus torima vidim da ga nemas

7. koja je granica na Karija ? ako je preko 30 treba probati minus

8. Kap ajd jednom kad budeš siguran da mi javiš da stavim jedno 30 40 k kad već druga imaš

brt ja sam javio za ofku nzm dal se secas
    uglavnom je to ta priča da se sa zvezdom i ofkom namešta
    a za ove ostale vam mogu javiti šta oni očekuju i kakvo je stanje tima

9. U mozzartu digli granicu na Karija na 32.5. A ne igraju ni Ruža ni Aron Bruks, tako da jebem li ga ko će da ga čuva. Možda Batler.

10. ja keca zatego na beroe

11. U mozzartu digli granicu na Karija na 32.5. A ne igraju ni Ruža ni Aron Bruks, tako da jebem li ga ko će da ga čuva. Možda Batler.

LOL, a ko može da ga čuva, haha.

Sem Brančila razume se.

12. CapooN
    ja keca zatego na beroe

A ja reko to neka od onih dojava sa prelazima ili gg prvo i drugo. Kolko sam alav postao, malo mi 2.3 kvota.

13. super sto su digli na 32.5, veca sansa da dodje minusara

14. Jeste dojava za 2-1.

15. Nikolas.
    Torima daj mi 3-4 sigurna igraca od ovih koje si stavio

izijem flips
    kari ti je minus torima vidim da ga nemas

Kanter i Rendolf, sve ostlalo je ispod radara tj ni sam ne verujem da će proći. Hteo sam Gasola matorog da odigram plus, al sad vidim da sam zaboravio jebo me ker! Ko zna zašto je to dobro. Nisam uopšte analizirao mnogo, više se isplati kad ne razmišljaš previše i spičiš tiket.

izijeme kasno je sad brt, al karija neću da igram minus, tako beše onomad pa me pojeba već u prvoj četvrtini, jebo ti to. Na 32.5 bih igrao minus, al na 30.5 ne.

16. LOL, a ko može da ga čuva, haha.

Haha i to što kažeš. Za takve igrače ne treba ni da razmišljam ko ih čuva, nego da li će da bude neizvestan meč ili će da izađe posle 25-30 minuta.
    Mada je ove godine i tako znao da ubaci 30+ poena. Još ima i najbolji onaj true shooting percentage. Zver.

17. Ledeni
    Jeste dojava za 2-1.

E to već može da se proba. Hvala, Ajsmenu.

18. Žao mi je svakog burazera sa teme koji igra fudbala samo na kladži, a tu mislim na fiks i bilo šta drugo. Prva stvar protiv koje igraš kod klađenja je VEROVATNOĆA. Znači, treba igrati samo igre koje su 50/50. 0-2/3+ itd, manje/više kod tenisa, basketa itd. Sve ostalo je sviranje kurcu i egzebicionizam