Polako, ali sigurno...

1. braca moja diluju drogu na uglu a sestre kresu se sa propalicama pa sta onda mene sprecava da se trudim da uspem

2. редовно ђускате те играче и редовно их падате, нема ту лебац, само забава

3. Pao u 23-em ahhaah konjina

4. Dobro jbg to je kad jurim iznenadjenja

5. Ja tako isto igrao dortmund, manje od 1.5 pp, 0:0 je, a pašću pre 23. minuta. Bila kvota 1.5.
    I x2 na lion kad su primili gol.

6. Pa to sam i ja ovde igrao

Nista brt sada idem agresivno manje od 0,5 do poluvremena da cupam pare pa cu u drugom jos agresivnije

7. A evo za vas marej - vavrinka gemovi plus i brose - unikaha 145.5+
    ĆĆ

8. Hahahaha westerlo dobio crveni pa jebem vam sve u picku

9. Hhah penal za hamburg aukurac valjda nisi stigao da odigraš :D

10. Ma nisam igrao tu tekmu uopste niti sam hteo nego sam ti rekao ovo manje od 1,5 je ovo sto sam ja rekao ne pada dva, ista igra

11. Ajde vesterlo izdrzite deset minuta toliko ste uspeli i od svaba da se branite majku vam mlohavu jebem

12. Sviraj sudija svirnem ti ga sestri

13. ok ovo prosao opet sam u plusu sada totalna ofanziva genta ocigledno boli kurac da ih puni tako da se vracamo prvobitnom planu da ne pada dva komada u drugom pa ako junacka sreca dozvoli oko 65og pojacavamo sa ne pada ni jedan ajmo delije

i idemo da probamo dortmunda pobednik ostatka meca vise kao podrska coi ali i mislim da dolazi

14. Jbt vi čim kažete nešto, bukvalno u istoj sekundi pada kontra od toga.

15. писао бих и ја шта играм на лајвари ал немам времена јер стално кликћем и пратим, пратим, пратим, пратим, играм, пратим..... Сада сам нашао времена јер сам у 25. минуту ишао алл ин на 1Х Ница. Чекам, стрепим, патим..

16. Више не стрепим, 2:0, али мораћу да чекам око 40 минута до следеће акције. Наравно, овакав предах од стресних ситуација веома добро дође, мислим да ћу га употребити за точење ракије из бурета у флашу, илити, припрему за нову туру стреса.

https://www.youtube.com/watch?v=9J71sqK9WUU

17. Minesota-Detroit 1 2.20 kvota O.o

18. Aca je igrao mareja da dobija prvi set, darušafaku i dortmund pobednik ostatka meča dva, i kako je kliknuo i krenuo do prodavnice tako ga je hamburg uterao, tako da se sad čekaju bar dva gola dortmunda bez da ga prime. I ne pipam više lajv večeras da mi ne pojede pare za sutra, subota je, a i beroe je tu.

19. Jbt vi čim kažete nešto, bukvalno u istoj sekundi pada kontra od toga.

sreca pa sam cekao poluvreme da odigram da bi bila veca kvota. sad se vec premisljam dal da igram haha al kad god se premisljam ono dodje tako da cu odigrati kad krene pozz

20. A šta se igra na Beroe sutra? Naravno, ako dođe NBA.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.