pseto88
mladost kraj, racun uvecan znam da me niste ispratili i zato cu vam to natrljavati na nos
Jbg, ja bih te ispratio, ali nisam ni video, ne znam kako. Da l sam se tad koncentrisao na ovaj Voždovac koji ne zna ni da namesti. Odigrao ovo Nikolasovo sa ovu siću koju sam imao na računu, sad odoh na slavu, čeka se to ili Beroe ili ono Arminovo ili Žajkovo, pa ako bog da, večeras NBA.
Sve dok je bar jedan od vas u pravu, ja zadovoljan.
Dojava !
15:30 Videoton - Vasas 2-1
Nikolase, pratim te ako dođe Voždovac. Ajmo voždovački zmajevi!
Nikolase odakle ovo i sta je ovo?
prijedor vodio mladost ga dala u zaustavnom i pri rezultatu 1:1 ima veliku psiholosku prednost ocekujem da ih dokusure u prvih 15min drugog pol
pre 44 minuta
mladost ga dala jos u 47-om nisam ni video jbt sjajna analiza mladjanog psetoa 88
dinamo tbilisi next gol igrati pa cim ga daju ponoviti proces
pre 38 minuta
i ovo doslo, ps is on d fajr
mladost kraj, racun uvecan znam da me niste ispratili i zato cu vam to natrljavati na nos
Jbg, ja bih te ispratio, ali nisam ni video, ne znam kako. Da l sam se tad koncentrisao na ovaj Voždovac koji ne zna ni da namesti. Odigrao ovo Nikolasovo sa ovu siću koju sam imao na računu, sad odoh na slavu, čeka se to ili Beroe ili ono Arminovo ili Žajkovo, pa ako bog da, večeras NBA.
cekajte sta da igram beroe nemojte me molim vas drkati celo jutro
Ja odigrao oba, za svaki slučaj, mada 1-2 za male pare, čisto da ne žalim posle ako dođe.
Ja igrao 2-1
ja x
ja nisam ništa tu odigrao
ja odigrao videoton 2-1 evo vidim 1 nula za videton
nadam se da ćeš pasti tiket
Hahahah Nikolas dodje, ostavi dojavu i ode
dade jos jedan videoton
Herr Zika je dao ove Madjare, jebali ga oni u dupe
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=484400245080347&set=a.300539516799755.1073741828.100005311276030&type=3&theater
eo gola liteks da oće samo još pazar izjednačiti
nema u mocartu lajv beroe?