Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
жајк је и леверкузен зајебао неки дан... докле више еци пеци пец метода!?
Ja reko danas brt junajted 0:0 verovatno pa znam svoj tim
Ok. Armine djesna ruko moja.
Eo gledam inter romu mrtvake sam u kladzi tuzan zivot jbg
Valjda ce nba uneti malo radosti od sutra
Pa dobar si pare brt kupi si pičku neku ne?
Jes kurac treba mi jedno iljadu evra za subotu, a vec sam sve grunuo na nba, nesto vec puko na lajvu :/
Kad imam placam za sve kad nemam zivim ko pre :/
evo predlozi za NBA
Davis 26.5+
Tompson 19.5+
Grifin 25.5-
Rendolf 14.5+
Vol 18.5+
Entoni 25.5-
Lopez 18.5-
Bledsoe 17.5+
Cousins 26.5+
Gasol 17.5-
Davis mora da dodje, a ostale sam izlupao
SINGLE : Damian Lillard 24.5over , 1.85
5/10
Opet taj Lillard, covek koji je srusio bezbroj tiketa, ukljucujuci moj, mada nije problem sto on sinoc nije prosao over, nego nacin na koji je ostao u under, nakon 3/4 imao 22 pts, na 9min do kraja 24, i da do kraja ne postigne makar jedno slobodno bacanje, stvarno strasno, za rubriku verovali ili ne. No Boze moj, od proslosti se ne zivi, sve ce to jednom biti lani, te s toga idemo dalje, nadam se u nove pobede.
Veceras Portland docekuje Phoenix, zamenjenja domacinstva, b2b mec, koji je uvek nezgodan za tipovanje.
Kao sto verovatno vec svi znaju Portland ostao bez kljucnih igraca ove sezone, Aldridge-a, Batuma i Lopeza, i prakticno je samo Lillard ostao od nosioca, i kostura proslogodisnje ekipe, te se sa pravom ocekujem mnogo poena, protagonizma i uzetih suteva od strane pleja Traiblazersa.
Necu previse duziti oko ovog para, jednostavno sve u igri domacih se svodi na Damian-a, ima svu mogucu slobodu, protivnik je po meri, znamo da Sunsi nisu neka defanzivna sila, i veceras ocekujem da Lillard debelo prebaci granicu, i samim tim se na neki nacin iskupi za ono sto nam je sinoc pripredio..
SRECNO ko prati
pre ce doci mccollum jbg
subota nisam nigde kuci sam radim pravim pare
Imam psv 2i2-4 ms poluvremenu je 1-3
Lajk ako mislis da prolaz im
SINGLE : Damian Lillard 24.5over , 1.85
5/10
Opet taj Lillard, covek koji je srusio bezbroj tiketa, ukljucujuci moj, mada nije problem sto on sinoc nije prosao over, nego nacin na koji je ostao u under, nakon 3/4 imao 22 pts, na 9min do kraja 24, i da do kraja ne postigne makar jedno slobodno bacanje, stvarno strasno, za rubriku verovali ili ne. No Boze moj, od proslosti se ne zivi, sve ce to jednom biti lani, te s toga idemo dalje, nadam se u nove pobede.
Veceras Portland docekuje Phoenix, zamenjenja domacinstva, b2b mec, koji je uvek nezgodan za tipovanje.
Kao sto verovatno vec svi znaju Portland ostao bez kljucnih igraca ove sezone, Aldridge-a, Batuma i Lopeza, i prakticno je samo Lillard ostao od nosioca, i kostura proslogodisnje ekipe, te se sa pravom ocekujem mnogo poena, protagonizma i uzetih suteva od strane pleja Traiblazersa.
Necu previse duziti oko ovog para, jednostavno sve u igri domacih se svodi na Damian-a, ima svu mogucu slobodu, protivnik je po meri, znamo da Sunsi nisu neka defanzivna sila, i veceras ocekujem da Lillard debelo prebaci granicu, i samim tim se na neki nacin iskupi za ono sto nam je sinoc pripredio..
SRECNO ko prati
Nije lepo to što radiš nikolase, nije
Prati se nba veterans:D
il pinturichio
TATIC Imam psv 2i2-4 ms poluvremenu je 1-3
Lajk ako mislis da prolaz im TATIC
a ja 2-2&5+
Kako nemas ime? Daj sredi to, ovako mi ne ulivas poverenje da te ispratim
evo predlozi za NBA
Davis 26.5+
Tompson 19.5+
Grifin 25.5-
Rendolf 14.5+
Vol 18.5+
Entoni 25.5-
Lopez 18.5-
Bledsoe 17.5+
Cousins 26.5+
Gasol 17.5-
Davis mora da dodje, a ostale sam izlupao
http://www.dodaj.rs/f/2g/5K/4UB9SV2D/2015-10-31-22-04-47.png
Za 30k ;(
Navalite:
Čendler 9.5+
Kalderon 8.5-
Lilard 24.5+
Dejvis 26.5+
Kris Pol 18.5+
Kazns 24.5+
Bil 18.5+
Lopez 18.5-
Fejvors 16.5+
Da l' je moguće da se uvek uhvatim za neki tim koji dobije crveni, evo romu imao gg ono kurac u dupe. A krenuće nekad, ne može doveka da me ukopava. Samo što ako ne krene skorije vidim da će mi uzimati otisak prsta i jagodice i prste i šake cele. :(((
Kako nemas ime? Daj sredi to, ovako mi ne ulivas poverenje da te ispratim
Ma nisam ni ja odigrao, nalupao sam bezveze da pratim hahah, ali postavljaću ovako često više parova kad je dobra ponuda, pa ko hoće može da probere nešto