Polako, ali sigurno...

1. Koliko sam pijan hahahaha

2. sta si pio ja teqilu agivatu i pivo

3. anonimna kozu ima meku kao svila

4. Zato što sam ti šta?

5. Piši me kako govoriš a ljubi kako psuješ

6. sta radi bre ovo washington alo!

7. Obama je to. Wašington jebe po sveta ha ha kontaš skeč

8. Хех, а занимљиво, Обама иначе навија за Чикаго. Баш је био пре неки дан био на мечу са Кливлендом и изјавио да готиви звезду Кливленда Леброна Џејмса, иако навија за Чикаго. Цитираћу га по сећању: "Овакав играч се дуго није појавио на нашим паркетима и то ће признати сви прави љубитељи спорта. Поздрав за све нормалне кавалирце од једног булсаша. П.С. Порука за модераторе б92, могли бисте да не објављујете ове разне коментаре клинаца задојиних мржњом. Булсаш."

9. Solidna informacija Mirkane

10. Mogu da te zovem Mirko? Ozb.

11. Можеш, мада ми је некако чудно кад видим то овде.

12. Koji kurac da niksi dobiju pa ima li kraja jebote

13. Ok, nekako mi je tako realističnije da se tako precizno izrazim. Mirko ću te zvati.

14. И ти си испратио онај Николасов тикет? И ГС продао лол

15. Cistog jebenog keca 1,3 kvota

16. Шташ... осетићемо и ми ваљда ускоро благодетни утицај Жајкове теме.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.