Polako, ali sigurno...

1. Jos jebeno da smanjim rizik odvojim na jednom lilarda na drugom memfis i jebeni wash i sve sam pare vratio pa..... ..

......
    .....

2. Ovo nek vam bude zvezda vodilja. Lik iz Požarevca jebenog ubo.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1753-9888066-1340

*ludi tiket, mozzartsport

3. Dajte fudbala pičke

4. 6 k baća stavio ko zna na šta

5. и ми после овде причамо о дојавама... е сиротињо!

6. данас сам решио да на фејсу укуцам "типс", одаберем седми резултат и препишем тикет који први видим, не иде више овако, аупичкуматерину!

7. Nedved Tips
    45 мин. ·
    TIKET :
    17:00 Monaco-Angers 1 (1.70)
    15:30 Stuttgart-Darmstadt 1 (1.65)
    15:00 Osters-Norrby 1 (1.45)
    Kvota : (4.06)
    Ajde 100 LIKE za srecu !

И - ДЕ - МО, 'АЈДЕ ЛАЈК ЗА СРЕЋУ!

8. Kakav sam tiket ubo tačan rezultat klipersi sakramento 114-109

9. Evo baciću jedan pravi tiket lolo, da popularizujem neka nova klađenja.

Formula 1 Meksiko head to head dueli :
    Masa - Verštapen 1 ( 1,60 mislim )
    Perez - Rajkonen 1 ( 1,90 mislim )

Ako odustanu obojica, izgubio je onaj ko je prvi odustao, osim ako nisu odustali u istom krugu.

10. Dozvolili mu sa stavi 6 soma na dva prelaza hm

11. Cbiona - Igokea 2
    Komatina 9.5-
    Pulen 11.5+

12. Valjalo bi dodati Sautempton i Partizan

13. http://prntscr.com/8xres8 позз

Млато, одиграо сам и ја Коматину минус на границу 10,5 и Билана плус на 13,5. Кренуо сам у добитну серију, осећам!

14. хоћу бохоре, само немам ја те паре да играм квоту 4 и да буде како треба, мораћу и ја да додам нешта, а баш сам разматрао саутемптон, партизан и још једну, вероватно варегем гг и можда милан исто тако.

15. stavi bre 100 dinara na kvotu 4 šta te boli kurac

16. svakako ćeš da budeš u boljem finansijskom bilansu od celoživotnih tiketa za 50 dinara na kvotu 46 koji dođu samo kada slažeš

17. a ovaj bohor kako izražava ovu odvratnu aroganciju fudbala proizašlu iz njegove dominantne pozicije, kao dajte bre nekog fudbala pičke jebote KAKA SU OVO GOVNA BASKETI I KURAC daj bre malo tu neke Jagodine, Lučana, Norviča to je bre život, da 11 seljaka ćera lopte po livadi 90 minuta sa 4 zanimljiva momenta u utakmici

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.