Očajan tiket
Plovdiv nikada neće dati dva gola.
Anže - bordo ne treba ni da se igra tu je tr 1:1
Rijeka 0-2 ili gost ne daje gol.
Ako rapid izgubi prvo poluvreme odštampaću ovaj post i pojesti ga sa tri kašike rena i to snimiti.
Pjast fizički najjača ekipa u Poljskoj, pobiće ih pre nego prime tri gola. Tu bih stavio sve pare na gg
Niam rekao da je tiket dobar, nego način razmišljanja.
A video sam u planetwinu igra "1orggor3+" pa dal su realni? Tj video sam tiket koji je lik odigrao, i stavio to, sa 1.09 kvotom. Prevrnuo sam samo očima.
Dio to je pre bilo da se igra dvoznak, a to je praktično troznak a da odigraš sistemski troznak kvota bi ti bila -1,2. Smanjio bi ti se dobitak kad bi pogodio. Nije loša igra za Božić da se stavi 100 dinara da krene kladionica cele godine.
Ajde bre ne lupajte jebene gluposti, kao da se ne kladite svaki dan. Pjast najjača ekipa a baš sam ih zapamtio, pre dve nedelje primili 5 komada od Gornika koji je zadnji u Poljskoj. I primili su najviše golova u gostima do sad. Ne znam gde izvlačite ove informacije hahah...
http://i.imgur.com/TfBTxMxh.jpg Primila i zvezda od Borca 5 komada, svuda postoji neki Terza, opusti se mladiću i shvati da ni 60k navijača im neće pomoći da se zaustave huskari iz Glivica
http://s10.postimg.org/xzip2hol5/Screenshot_2015_12_13_12_30_28.jpg
Predražinjo lajks dis.
Ovako kako Nikolas igra, tako se igra, zajebite žajkovite 1.03 kvote.
Očajan tiket
Plovdiv nikada neće dati dva gola.
Anže - bordo ne treba ni da se igra tu je tr 1:1
Rijeka 0-2 ili gost ne daje gol.
Ako rapid izgubi prvo poluvreme odštampaću ovaj post i pojesti ga sa tri kašike rena i to snimiti.
Pjast fizički najjača ekipa u Poljskoj, pobiće ih pre nego prime tri gola. Tu bih stavio sve pare na gg
Hahahaha
pa sta onda da igramo na beroe :(
Šta se smeješ?
Pa samo umesto 1, dva
Zato što sam isto mislio al me mrzelo da pišem. Još ga Dionisijo ohraaruje
Niam rekao da je tiket dobar, nego način razmišljanja.
A video sam u planetwinu igra "1orggor3+" pa dal su realni? Tj video sam tiket koji je lik odigrao, i stavio to, sa 1.09 kvotom. Prevrnuo sam samo očima.
Dobra fora bila bi da dođe x-1&gg pa da pojedem muda svoja bez šurenja. Jer je tipa 4 kvota na keca.
Dio to je pre bilo da se igra dvoznak, a to je praktično troznak a da odigraš sistemski troznak kvota bi ti bila -1,2. Smanjio bi ti se dobitak kad bi pogodio. Nije loša igra za Božić da se stavi 100 dinara da krene kladionica cele godine.
Ajde bre ne lupajte jebene gluposti, kao da se ne kladite svaki dan. Pjast najjača ekipa a baš sam ih zapamtio, pre dve nedelje primili 5 komada od Gornika koji je zadnji u Poljskoj. I primili su najviše golova u gostima do sad. Ne znam gde izvlačite ove informacije hahah...
Deki neozbiljan si, ukoliko se desi da padnem samo na tvoje Bugare najebo si
http://i.imgur.com/TfBTxMxh.jpg
Primila i zvezda od Borca 5 komada, svuda postoji neki Terza, opusti se mladiću i shvati da ni 60k navijača im neće pomoći da se zaustave huskari iz Glivica
Deki neozbiljan si, ukoliko se desi da padnem samo na tvoje Bugare najebo si
koliko god kvota 400 bila navijaću iz sveg srca da ti prođe sve.
Osim bugara naravno
To što si igrao nema šanse da dođe
Liv, Man, Ars, Milan, Atl Mad
100 evra
Psg?
Šta man kad su oba igrala juče?