Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
dajte nesto molim vas!
Sporting pp1
Anderleht x-1
Crotone xpp
Iz ti dam kurac kad vola u dupe danas pogoditi ne mogu.
Sad povadim od Peđe ovo GG pa ću da vidim
Dodje roma napoli dupli NEGOL hahah deki pogodio
Ja se baš dosta razumem u kalčo.
hahahaha opaa ides fudbal
https://www.youtube.com/watch?v=Lx0BONJW8eE
nisam danas stigao ništa da odigram zbog turnira u BG, ali sad sam zveknuo ovo na brzaka, jer mi deluje najsigurnije
VILJAREAL REAL M. >>>>>>> kmb X2&2+
JUVENTUS FJORENTINA >>>> kmb 1X&2+
PSŽ - LION >>>>>>>>>>>> kmb 1X&2+
kvota: 3
http://s10.postimg.org/xzip2hol5/Screenshot_2015_12_13_12_30_28.jpg
Dobar sam tiket imao danas malo mi je falilo.
U prvoj SAMO jedan gol u drugoj isto u trećoj tri u četvroj opet SAMO 1 GOL u petoj tekmi sam baš fulao trebao sam pre uplate da se posavetujem sa drugarima na vukajliji
Matori vidi očajan tiket
Plovdiv nikada neće dati dva gola.
Anže - bordo ne treba ni da se igra tu je tr 1:1
Rijeka 0-2 ili gost ne daje gol.
Ako rapid izgubi prvo poluvreme odštampaću ovaj post i pojesti ga sa tri kašike rena i to snimiti.
Pjast fizički najjača ekipa u Poljskoj, pobiće ih pre nego prime tri gola. Tu bih stavio sve pare na gg
He he nisam dodao juve i real samo da znate
:(((
22:15 U. Sucre - The Strongest
1: 2.59 X: 3.24 2: 2.40 | Liga De Futbol Prof, Bolivia
U. Sucre - The Strongest, 3:2 (0:1), 14.12.2014, Liga De Futbol Prof
U. Sucre - The Strongest, 2:1 (0:1), 09.02.2012, Liga De Futbol Prof 2011 2012
23:00 Atl. Nacional - Ind. Medellin
1: 1.71 X: 3.35 2: 4.65 | Liga Aguila, Colombia
Atl. Nacional - Ind. Medellin, 2:2, (0:1), 29.04.2013, Liga Postobon 2013
Atl. Nacional - Ind. Medellin, 1:1 (0:1), 07.12.2012, Liga Postobon 2012
Atl. Nacional - Ind. Medellin, 2:2 (0:1), 23.09.2012, Liga Postobon 2012
eo ga vikend tiket prodje napokon, sad sam miran 14 vikenda
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1252-3174825-1352
veliko hvala brt shomz bez koga ovaj uspeh ne bi bio moguc, po dogovoru stavljam sutra 50din na leste za tebe :*
armine aj stavi sve to na jednu tekmu NBA a ja ci ti reci koju?? jel moze??
Ja bih ga poslušao. Ja baš dosta često poslušam savete na ovoj temi.
a nemoj biti jaje, pa kad ces da vozis vw scirroco ako neces sad, sta ce ti kad budes imao 40+ godina?? armine tebi se obracam brate moj molim?
nemoze
da odigram vam vikend tiketa ako nije vanredno kolo ili ls, pljunuo bih sebi u lice, ja sam covek koji se drzi i cvrsto stoji na 2 stuba, stub morala i stub casti
dobro ajde da vidim i to
da bacim mesec i nesto rada tek tako ne ne ja nisam od onih slabih sto mozes videti svaki dan, moja rec nesto znaci, a evo sad cu ti dati jednu, prijatelju uci treniraj nase vreme ce doci, scirocco ce biti mali za nas dvojicu, svet ce biti mali za nas dvojicu, tako da glavu gore nikad se ne predaj, plodovi ce biti slatki