Zašto samo dve kada će sve proći ? Ako ti dam samo dve, znači da nisam siguran u ostale, a siguran sam u sve. A ako bih pokazao nesigurnost možda bih izbaksuzirao a to svakako ne želim ;)
somi gde zivis ti u beogradu, oces da dodjem sutra kod tebe da se zezamo malo pa uvece mozemo u neki klabing znam onog debelog rovinca separe mogu gde hoces bukvalno za dzabe dobro i ne znam ga
Pokušavam da uplatim trabzon na kvoti 2.7, neće, menja se kvota, probam na 2.75, opet neće, krenem treći put kad ono puf nema kvote i 2:1 izbacuje. Juče bešiktaš, danas trabzon, a mi ništa :(
hahaha i meni ide u glavi od jutros, bice para znaci
vadi vadi pAre
кад одем у касину после изјемових типова енбиеја
https://49.media.tumblr.com/tumblr_ly0oz4SKAK1qih9f9o1_500.gif
Dajte neki tip kvota da je preko 100, a da ima šanse da prodje.
Kladi se da si normalan
A da, to nema sanse da prodje
koj je ovo kurac hahah
http://i.imgur.com/zPldcoT.jpg
hahahah prepobeda jebena
Šomi, izdvoj dve najpouzdanije s onog tvog tiketa.
Zašto samo dve kada će sve proći ? Ako ti dam samo dve, znači da nisam siguran u ostale, a siguran sam u sve. A ako bih pokazao nesigurnost možda bih izbaksuzirao a to svakako ne želim ;)
Hteo sam da te dve odigram kontra posebno u dublu i da prepišem tiket, sad neću, prijatelju ;)
Miro Bilan 14.5 -
Luka Babić 9.5 +
Mnogo laki novci, nemate brige ;)
Sve je sigurno 98% osim predzadnjeg para on je oko 70%.
Super sam ubo bilana, eto ga na 11 u prvoj četvrtini xD
somi gde zivis ti u beogradu, oces da dodjem sutra kod tebe da se zezamo malo pa uvece mozemo u neki klabing znam onog debelog rovinca separe mogu gde hoces bukvalno za dzabe dobro i ne znam ga
sjebaće me mrtvi šalon, ajde punite se gomna jedna
Avelino je zasad kec, dobro je.
Pokušavam da uplatim trabzon na kvoti 2.7, neće, menja se kvota, probam na 2.75, opet neće, krenem treći put kad ono puf nema kvote i 2:1 izbacuje. Juče bešiktaš, danas trabzon, a mi ništa :(
Igrao sma ja Bešiktaš, kvota je porasla od 1,5 do 2,4
jebem ti kladionicu i sve u pičku materinu više