Polako, ali sigurno...

1. Hvala gosn flipsu što me čini bogatim O/

2. Braćo danas poklon kvota na Zvezdu 4,70.
    Uzimamo pare silne.

3. Zar ti nisi rekao da više nećeš pisati ovde ?

4. Jesam, al sam slagao.

5. Al sam slagao jebeno

6. Miler 14.5- Efes iima grace pod kosem koji mogu da mu dobro ispariraju fizicki, isto kao Fener koji ga je potpuno zaustavio

7. Butler 20.5 manje
    Ellis 14.5 više
    Parker 12.5 više
    Vucevic 20.5 manje

8. Rasni, pošto si bio pička mala, kako se i očekivalo, da prihvatiš onu moju opkladu, evo ti nova:
    Stavi tri igrača za večeras, ili bilo kakav tiket kvote iznad 10, ako prođe - niko više neće reč da ti kaže, a ja ne zalazim ovde više, a ako ne prođe - teraj se više u pičku materinu s teme i ne serendaj po svakoj sportskoj temi sa svojim kladioničarskim glupostima. Korektno?

9. зашто нећеш да одговориш? зашто си уопште дао обећање за које си знао или могао да претпоставиш да нећеш бити у стању да испуниш?

10. Stavi tri igrača za večeras, ili bilo kakav tiket kvote iznad 10, ako prođe - niko više neće reč da ti kaže, a ja ne zalazim ovde više, a ako ne prođe - teraj se više u pičku materinu s teme i ne serendaj po svakoj sportskoj temi sa svojim kladioničarskim glupostima. Korektno?

па ово није спортска тема, него коцкарска.

11. Stavi tri igrača za večeras, ili bilo kakav tiket kvote iznad 10, ako prođe - niko više neće reč da ti kaže, a ja ne zalazim ovde više, a ako ne prođe - teraj se više u pičku materinu s teme i ne serendaj po svakoj sportskoj temi sa svojim kladioničarskim glupostima. Korektno?

Zvezda pobeda
    Lokomotiva pobeda
    Fener pobeda

Slodobno već sad izadji sa teme.

12. Mogu da ti dam i 10 parova koji sigurno prolaze.

13. A samo me zanima jesi li ti u 2015. prošao i jedan tiket. Jer sve što kačiš ovde treba obrnuto igrati.

14. смарач балави

15. Zadnjih 20 dana sam prosao 8 tiketa, pao 12, a kakvi ste vi bili vrhunski kladioničari?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.