Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Bravo.
Zašto i vi ne biste uzeli pare na ovaj bogougodan dan?
http://i.imgur.com/ZgqWLQM.png
наполи 1&3+
порто 1&3+
бенфика 1&3+
сити гг3+
Pa nemojte se danas kockati :(
Zaboravih da uplatim na karticu aaaaa
Somika udji na pokerstars ima dobar bonus novogodisnji
A i veceras se ne kladi, nemojte ni vi. Praznik je.
jel daju dž ili mora da se uplaćuje nešto brt ?
lol
порто 1&3+
бенфика 1&3+
сити гг3+
Jebeni Porto.
http://i.imgur.com/8DvasdB.png
I sad našli da igraju nerešeno gomna
Rio Ave je govno od ekipe, namještaju kao niko. Pogledaj im prošlu tekmu kući. Mene tad oborili za 320 maraka.
A šta bi bilo da je došao real iz dva u jedan xD
Šta ja mogu da izvučem iz informacija da ne igra oldridž za SAS večeras? Gober +/Dankan +?
I šta s dalasom s obzirom da sam čuo da ne igraju novicki, pačulija i metjuz? Vilijams +?
Radoje ako se kladiš preko soccera, ne radi onlajn kladjenje večeras, ja se smorio, ima pun kurac igrača
e zamisli da je došao :D
Uplatio ja avans u mocartu juče, samo verujem da je tamo tanja ponuda, nisam ulazio da vidim.
Al' ne razumem se ja u nba, radije bih sačekao EL sutra, tu se malo bolje razumem, pa zato i pitam za neki savet.
Šved, Burusis i Tomić plus za sve pare, nisam ni gledao ostalo
Bićemo milijunaši!
jao sta je utakmica
jebo me caca ludi sto ne odoh do kladionice
sad cu sastaviti igrace, pa ako neko hoce neka isprati
ubo sam ovih dana nekoliko tiketa na njima
za sve pare WESTBRUK+PELIKANI
za sve pare TARNER+YOUNG PREKO
za sve pare JUTA+CLE