Polako, ali sigurno...

1. Aha. Ali nema u onlajn ponudi. Pisao im pre neki dan i pitao ih da li će ubaciti i u onlajn ponudu asistencije i skokove, odgovorili mi da će sredinom meseca raditi redizajn sajta i da će sve što budu imali u klasičnoj ponudi imati i onlajn.

2. бенисио, баци ми то што ћеш да играш од нба, ако те не буде мрзело, преписао бих. и код мене пропас' дан, срећом ме панатинаикос почупа на лајву мало па ћу имати и за вечерас/сутра.

3. за сад мислим да ћу на неки тикет да ставим гортата - и дерозана +.

4. imam ih tu kod stana, nisam ušao jednom. pinbet mi zatvorili, tamo sam u plusu bio, baš sam danas gledao skrinšotove kakve sam tikete prolazio tuga. sad samo ovaj mocart aspali, naviko na njihov sajt

5. akg, za jedno pola sata. kapiram da ću jedan od 100 na 10 kvotu i 20 din na neku zmiju da bacim, ti uzmi šta ti bude interesantno

6. U pvt ako ovde nećeš da baksuziraš, taj od 100 ću da prepišem.

7. vol +
    lav +
    majami pobednik meča 2
    klivlend 2
    hteo sam da dodam i memfis keca, ali nisam jbg; dobitak 560 dinara

drugi ne znam ni šta sve stavih:

memfis 1&-
    njujork vh 2
    džordž +
    mekolum +
    lenard +
    portland 212.5+
    ...

ako ne igraš u mocartu, nađi dianđela rasela, on mora u plus ako kobi ne bude igrao, a i ovako bi mogao

farid ne igra

8. Pojede mi post ovo govno. U mocartu igram jer je soker slabije radio oko praznika sad. Prepisao prvi, stavio klivlend manji hendikep i majami regularnu pobedu, da namaknem kvotu 10. A onda dod'o gortata - i derozana +.

9. jesi uzeo pare? ne znam koja je granica bila kod gortata

10. 13.5 :)

Pošalji mi nešto za danas da ti odigram, nalupetaj, častim sa širokih 50 dinara! Ma 100!

Prvo nam je vol ušao jedva, a majami imao +13 na poluvremenu, pa gubio serijom od 25:6 u prvih par minuta 3/4, srećom počupaše se. Još ja bacio 222 dinara na h1 na poluvremenu pa zabo i to :)

A znam kad da prepišem jbg, svaki put kad sam ja bio tako rešen da igram poslednji tiket za neko vreme - uvek je upadalo. Đavolja rabota.

11. https://meridianbet.rs/#!special_leagues

Ne znam za vas, ali ja cu staviti dvadesetak hiljada da će nataša bekvalac roditi drugo dete 2017. to mi je baš zicer

12. mrtvi nba, mrtvi mark gasol kojeg zajebava jokic, mrtvi olridz koji staje poen ispod granice, mrtvi dalas koji gubi loptu samim tim i utakmicu da je bar neko prosao isplivao bih, da su sva 3 prosla KAO STO JE TREBALO bilo bi presjajno PICKE MRS

13. Batler +
    Teg +
    Mirotić -

Beni, nisam se šalio za tiket brt, pusti ako hoćeš, red je da častim. Samo do 12 večeras, posle nemaže, jedino sutra, ili večeras posle pola 3.

14. ma opušteno, nemoj da zajebavaš. dao sam ti kvotu 5 na kraju krajeva, za to se i ne zahvaljuje :D

15. Je l samo ja primecujem da 70% utakmica u poslednje vreme dolazi minus i to debeli?

16. plnirao da zabatalim malo, al aj neka

dragić -
    kazins +
    toronto doh2
    orlando 203.5-

zmija

kanan +
    vučević -
    dramond +
    gortat +
    derozan -
    toronto doh2
    vašington 2&-
    juta 1

17. Iserem se ovde da pada malo poena i bulsi odigraju najgoru odbranu ikad ima li te boze

18. A nisam igrao kladzu za bozic ma pusi kurac majmune

19. Bulsi su do skoro igrali jednu od najboljih odbrana u ligi, pa su promenili trenera

20. 37 poena da padne u cetvrtoj 1lajk=1molitva

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.