Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Brt ne radi se o tome što padam, jbg svi padamo. Ali je način na koji padam krajnje čudan. Prošle nedelje svratim do Sokera, odigram 2-3 tiketa, izadjem iz kladže i krenem ka gradu da se vidim sa drugom. Na pola puta me zove i kaže da kasni pola sata. Ja šta ću, svratim do Milenijuma da stavim 100 dinara na kera broj 4. Usput kažem sebi ma daj da odigram i NBA neki za večeras. Odigram 8 tekmi, stavim Toronto 1 i oni odigraju nerešeno i dobiju u produžecima. Ali prc kad se u Milenijumu ne važe produžeci. Da sam taj tiket odigrao u Sokeru u kojem sam bio 5 minuta pre toga uzeo bih lovu.
Drugi slučaj pre neki dan. Tiket 8 tekmi NBA. Orlando-Šarlot odigram keca. Orlando vodi 17 razlike i gubi u produžecima. To je bila Šarlotova prva pobeda posle 15 utakmica na strani. Sve ostale tekme prodju. I milion sliučnih tiketa. Čekam Vejda plus asistencije za 6 soma, on podeli 5. Tri utakmice nakon toga ima 9 asistencija.
jel si reko da te je proslo i da te boli kurac a sad opet places ovde picko jedna
Nije me prošlo. Plakaću sada.
Ko nema sreće u kocki, ima u ljubavi, brt, možda se i zaljubiš i oženiš ;)))))
Ja ću četiri žene da imam koliko me neće.
okrenuce se to braco, mozda ne sutra, mozda ne prekosutra, mozda ne za godinu dana, 10 godina, ali okrenuce se
Po tebe bi bolje bilo da se okrene sutra
http://45.media.tumblr.com/842d202b9c539571e19a5a526a19defa/tumblr_mnilic0a041rt8i4vo7_250.gif
Šom slušaj istinitu. Nije lovačka
Deda pokojni imao 2 brata. I njima se pravile kuće pa se odelili a moj deda ostao gde ja živim sada.
I ovaj jedan brat sto je otišao nikako nije mogao da zapati ovce. Te majkaju iz čista mira te se obese. I to trajalo. Ima manastir ovde kod nas i kad je bila slava manastira taj deda natovari 2 jagnjeta i otera da pokloni manastiru. Od tog dana bukvalno ko iz vode mu krenule. Izvuci pouku!
Vukajlija
gde ste prijatelji?? kolko nas ima trenutno koji cemo da dobijemo dijabetes!!
kako je otreao jagnjad jebena kad ovce nisu mogle da se zapate??
Odakle mi jagnje brt...
Lukiću šta je pouka priče?
Poenta je da se ne valja deliti sa bratom? Eto, čim se odelio sa bratom, oma ovčice jadne ispaštaju...
koliko mladeza imate na desnoj ruci
Nemojte biti Volovi iz Kupusa pls
DOH NY
MILWOKI 1
http://vukajlija.com/forum/teme/68563-polako-ali-sigurno?strana=254#post_3422024
Mož da baciš tiket odmah brt lolo
Šomi - crna udovica je