Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ako igras 2+ onda ti predlazem jos 2 igre slicnih kvota i prolaznosti.
Prva je domacin daje 1-3 gola (ima i za gosta). Kvota na favorita (osim onih velikih favorita tipa 1.1) se krece oko 1.25-1.4.
A imas i 0-2pp&0-2dp
a ima i ono dupla sansa poluvreme kraj, tipa 1x-1x
ups to su tri.
I obavezno zmije igraj u planetwin365. Bonusi nenormalni.
Ja na 15 tekmi igranja ovo sa 1-3 gola izadjem bonus oko 60-70%
Razmotriću i te igre.
Znam za Planetwin da jebu sa bonusima, ali ovde kod mene imam samo Soccer i neku lokalnu kladžu, a jebe mi se nešto da idem za KG zbog kladjenja.
Uostalom, tu sam još jedno 3-4 nedelje, posle toga ću da igram samo online sa broda. Pomenuo je Šomi23 skoro da će Soccer uskoro ubaci sve igre koje ima inače i u online ponudu.
Imao sam prilike da vidim kako će taj novi sajt da im izgleda, vrlo vrlo slično recimo bet&win-u ili bet365. I najveća fora, da mi drugar nalog da malo istestiram dal im rade svi sistemi i tako neke budalaštine što ja igram i odigram neke Meksikance jednu noć 2+3 od 3 igru X-1iGG i na 100 dinara izadje tiket od 3300. Naravno u pitanju su bile virtuelne pare, pošto je sajt još u eksperimentalnoj fazi.
ima i planetwin nalog i moze se kladi online. Odes jednom, otvoris nalog, uplatis pa pikas od kuce.
Ko jos jebeno ide do kladionice?
ma ima neku car to blejanje u kladionici... mislim i ja udjem na 5-10min vise se ne jebem sa analiziranjem i sranjima kao nekad, ali za tih 5-10min ja se ismejem kakvih budala ima majko mila, pre neki dan u meridijanu na zelenjaku u 11-12 ujutru jedan u jednom cosku na aparatima drugi burazer ovamo sastavlja tiket sa druge strane i napusavaju se nesto, crkava cela kladza a i oni kad im ga dobro zavuce ovaj drugi... a da ne pricam u lokalima po kraju pa sto ja znam to ko u kenguru sve, ima cak burazera koji idu iz jedne u drugu kladzu setaju po ceo dan, pa penzioneri sa 10 tiketa zmijica po 20din, pa braca sto cepaju grcki kino po ceo dan jure 3 broja ajaoooo pa to nema nigde
A volim ja taj ritual kladionice, bar ovde u Batočini, pošto mi tri ortaka rade tamo, pa uvek ima s kim da se izbleji. A i brate, mogu da igram na ler, kad nemam pare :)
Nije problem otvoriti račun, al ko da ide non stop da dopunjava, s obzirom kako igram impulsivno i kolko sam dobar kladioničar. Jedino ako imaju mogućnost da se uplati preko tekućeg računa, to ne znam za Planetwin.
lol ja zbog takvih prestao da idem u kldazu
EDIT: Mislimd a ne moze u planetu preko racuna. To samo mozz.
A jbt uplati 1000 kinti i to ti je za 10 tiketa po 100 kinti, sa bonusom ce te izaci dobitak preko 40k ako igras 20 tekmi.
to ti je za 10 tiketa, odnsno 3 nedelje (jedan subota, jedan nedelja i jos jedan u toku nedelje da povezes uto+sre+cet)
Gazi, lepo zvuči ova tvoja računica kad bi ti to pričao nekom racionalnom tipu :)
Svaka izmena cak ima bar 4 puta vise poena od mrtvog bredlija kakav bednik
1-3 drugo odlična igra je
jaajajajajajaj 1300 maraka se uboloooooo hahahahahahaha jebi kladarionice eeeee hahahahahhahahahahahahahhahaa
bet live je propoooooooooooooo
https://media.giphy.com/media/1MTLxzwvOnvmE/giphy.gif
Ne seri da si ih opet usrao
:cekajuci predragoa:
Gazi, ja ću ovo da odigram GG ili 3+. Vidi, proberi nešto, nadam se da ćeš da omašiš ove na koje ću da padnem :)
http://i.imgur.com/xx1TGOm.png
Opa. Idemo.
uzeo sam 3 tekme i odigrao GG3+
necu da kazem koje
Јел то све одиграно насумичном методом или заправо имаш неко предзнање? Ја ћу ићи методом свака 2. утакмица 2+ једно.... 10, 12 утакмица.
16:00 Dumbarton - Livingston
1: 2.75 X: 3.32 2: 2.39 | Championship, Scotland
Livingston - Dumbarton, 1:2 (1:0), 21.03.2015, Championship
Livingston - Dumbarton, 1:2 (1:0), 15.11.2014, Championship
Livingston - Dumbarton, 1:2 (1:0), 29.03.2014, Championship 2013 2014
Dumbarton - Livingston, 1:2 (1:0), 21.09.2013, Championship 2013 2014
Šta misliš da odigramo ovde?
ja mislim iz 1u2...ali bih pokrio i oba prelaza..