Polako, ali sigurno...

1. Ako igras 2+ onda ti predlazem jos 2 igre slicnih kvota i prolaznosti.

Prva je domacin daje 1-3 gola (ima i za gosta). Kvota na favorita (osim onih velikih favorita tipa 1.1) se krece oko 1.25-1.4.
    A imas i 0-2pp&0-2dp
    a ima i ono dupla sansa poluvreme kraj, tipa 1x-1x

ups to su tri.

I obavezno zmije igraj u planetwin365. Bonusi nenormalni.
    Ja na 15 tekmi igranja ovo sa 1-3 gola izadjem bonus oko 60-70%

2. Razmotriću i te igre.

Znam za Planetwin da jebu sa bonusima, ali ovde kod mene imam samo Soccer i neku lokalnu kladžu, a jebe mi se nešto da idem za KG zbog kladjenja.

Uostalom, tu sam još jedno 3-4 nedelje, posle toga ću da igram samo online sa broda. Pomenuo je Šomi23 skoro da će Soccer uskoro ubaci sve igre koje ima inače i u online ponudu.
    Imao sam prilike da vidim kako će taj novi sajt da im izgleda, vrlo vrlo slično recimo bet&win-u ili bet365. I najveća fora, da mi drugar nalog da malo istestiram dal im rade svi sistemi i tako neke budalaštine što ja igram i odigram neke Meksikance jednu noć 2+3 od 3 igru X-1iGG i na 100 dinara izadje tiket od 3300. Naravno u pitanju su bile virtuelne pare, pošto je sajt još u eksperimentalnoj fazi.

3. ima i planetwin nalog i moze se kladi online. Odes jednom, otvoris nalog, uplatis pa pikas od kuce.

Ko jos jebeno ide do kladionice?

4. ma ima neku car to blejanje u kladionici... mislim i ja udjem na 5-10min vise se ne jebem sa analiziranjem i sranjima kao nekad, ali za tih 5-10min ja se ismejem kakvih budala ima majko mila, pre neki dan u meridijanu na zelenjaku u 11-12 ujutru jedan u jednom cosku na aparatima drugi burazer ovamo sastavlja tiket sa druge strane i napusavaju se nesto, crkava cela kladza a i oni kad im ga dobro zavuce ovaj drugi... a da ne pricam u lokalima po kraju pa sto ja znam to ko u kenguru sve, ima cak burazera koji idu iz jedne u drugu kladzu setaju po ceo dan, pa penzioneri sa 10 tiketa zmijica po 20din, pa braca sto cepaju grcki kino po ceo dan jure 3 broja ajaoooo pa to nema nigde

5. A volim ja taj ritual kladionice, bar ovde u Batočini, pošto mi tri ortaka rade tamo, pa uvek ima s kim da se izbleji. A i brate, mogu da igram na ler, kad nemam pare :)

Nije problem otvoriti račun, al ko da ide non stop da dopunjava, s obzirom kako igram impulsivno i kolko sam dobar kladioničar. Jedino ako imaju mogućnost da se uplati preko tekućeg računa, to ne znam za Planetwin.

6. lol ja zbog takvih prestao da idem u kldazu

EDIT: Mislimd a ne moze u planetu preko racuna. To samo mozz.

A jbt uplati 1000 kinti i to ti je za 10 tiketa po 100 kinti, sa bonusom ce te izaci dobitak preko 40k ako igras 20 tekmi.
    to ti je za 10 tiketa, odnsno 3 nedelje (jedan subota, jedan nedelja i jos jedan u toku nedelje da povezes uto+sre+cet)

7. Gazi, lepo zvuči ova tvoja računica kad bi ti to pričao nekom racionalnom tipu :)

8. Svaka izmena cak ima bar 4 puta vise poena od mrtvog bredlija kakav bednik

9. 1-3 drugo odlična igra je

10. jaajajajajajaj 1300 maraka se uboloooooo hahahahahahaha jebi kladarionice eeeee hahahahahhahahahahahahahhahaa
    bet live je propoooooooooooooo

11. Ne seri da si ih opet usrao

12. :cekajuci predragoa:

13. Gazi, ja ću ovo da odigram GG ili 3+. Vidi, proberi nešto, nadam se da ćeš da omašiš ove na koje ću da padnem :)

http://i.imgur.com/xx1TGOm.png

14. uzeo sam 3 tekme i odigrao GG3+
    necu da kazem koje

15. Јел то све одиграно насумичном методом или заправо имаш неко предзнање? Ја ћу ићи методом свака 2. утакмица 2+ једно.... 10, 12 утакмица.

16. 16:00 Dumbarton - Livingston

1: 2.75 X: 3.32 2: 2.39 | Championship, Scotland

Livingston - Dumbarton, 1:2 (1:0), 21.03.2015, Championship
    Livingston - Dumbarton, 1:2 (1:0), 15.11.2014, Championship
    Livingston - Dumbarton, 1:2 (1:0), 29.03.2014, Championship 2013 2014
    Dumbarton - Livingston, 1:2 (1:0), 21.09.2013, Championship 2013 2014

17. Šta misliš da odigramo ovde?

18. ja mislim iz 1u2...ali bih pokrio i oba prelaza..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.